luni, 31 iulie 2017

Accident grav de circulatie pe drumul judetean care leaga Timisoara de Parta: doua persoane decedate

Grav accident de circulație, luni după-amiază, pe drumul județean ce leagă Timișoara de localitatea Parța, soldat cu doi morți.
Potrivit polițiștilor, accidentul a fost provocat de șoferul unui autoturism Volkswagen Sharan, care circula cu viteză dinspre Peciu Nou spre Timișoara. La un moment dat, bărbatul a pierdut controlul volanului și a intrat într-un autoturism Ford parcat pe marginea drumului, din care a ricoșat pe contrasens, unde autoturismul s-a ciocnit de un Volkswagen Polo.
În urma impactului violent, șoferul autoturismului Volkswagen Polo și pasagerul din dreapta, soția sa, au decedat.
La locul accidentului au ajuns de urgență echipaje de poliție, pompieri și ambulanță.
Șoferul de 23 de ani și cei trei pasageri din Volkswagen Sharan,  o tânără de 18 ani și doi minori, de 15 și 17 ani, au fost răniți și transportați la spital pentru îngrijiri medicale. În autoturismul Ford nu se afla nimeni.
“A avut loc un accident de circulație, pe drumul județean 593, între localitățile Peciu Nou și Șag. În urma accidentului în care au fost implicate trei autoturisme a rezultat decesul a două persoane și rănirea altor patru. Se vor efectua cercetări în vederea stabilirii cauzelor ce au dus la producerea accidentului”, a declarat comisarul Marius Poenaru, din cadrul IPJ Timiș.
Traficul a fost blocat în zonă pentru ca polițiștii să desfășoare cercetările la locul accidentului. Circulația a fost deviată prin localitatea Șag.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu