sâmbătă, 29 iulie 2017

Accident pe A1 IMPACT nimicitor pe A1, la Sibiu! Un autoturism s-a izbit violent de un TIR. Trei persoane au ajuns la spital

Traficul rutier se desfășoară doar pe banda de urgență, pe A1, la kilometrul 261, pe sensul Sebeș-Sibiu, unde trei persoane au fost rănite într-un accident rutier, a anunțat sâmbătă Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ), scrie Agerpres.
Șoferul unui autoturism nu a păstrat distanța regulamentară și a intrat în coliziune cu un ansamblu TIR care circula în fața sa, după care a fost proiectat în glisieră.
În urma impactului, șoferul a suferit răni grave, iar cei doi pasageri, o fată de 14 ani și un bărbat de 41 de ani, au fost răniți ușor.
’’Un echipaj de descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple, o ambulantă SMURD și o autospecială cu apă și spumă au intervenit la fața locului. A fost găsită o persoană încarcerată, iar alte două erau în afara autoturismului, rănite. Toate cele trei persoane au fost transportate la spital’’, potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu