miercuri, 26 iulie 2017

FOTBAL CSU CRAIOVA - AC MILAN in DIRECT LA DIGI SPORT

CS U Craiova va debuta în UEFA Europa League, joi, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 21:00, împotriva lui AC Milan, probabil cea mai puternică echipă care participă în competiție, în actualul sezon.

Chiar dacă nu au mai jucat de trei ani în competițiile continentale, rossonerii au investit masiv în această vară (aproape 200 de milioane de euro), după ce Silvio Berlusconi a cedat clubul chinezilor. Leonardo Bonucci, Andre Silva, Ricardo Rodriguez, Hakan Calhanoglu, Andrea Conti, Mateo Musacchio, Frank Kessie și Lucas Biglia se numără printre achizițiile lombarzilor din această fereastră de mercato care încă nu s-a încheiat.

Chiar dacă anumiți jucători importanți (Bonucci, Calhanoglu, Suso, Bacca și Biglia) nu au făcut deplasarea în România, echipa lui Vincenzo Montella e clar favorită înaintea partidei de la Severin.

Antrenorul oltenilor Devis Mangia este convins că omologul său nu va menaja nicio vedeta din lotul care a ajuns în România: ”AC Milan va juca la Severin cu cea mai bună echipă a spus acesta. Știu ideea de joc a lui Milan, am studiat-o, e clar că am văzut multe jocuri din sezonul trecut, dar, în acest an, este o echipă schimbată”, a spus Mangia, fost antrenor în Serie A, la Palermo.

”Sunt emoții, pentru că este debutul nostru în Europa. Acest oraș a dus lipsă. Sper să intrăm cu devotament, trebuie să credem în noi, mai ales că va veni multă lume la meci”, a precizat și Alexandru Băluță, jucător care a fost remarcat chiar de Vincenzo Montella:

”Am văzut o echipă talentată și jucători ca Băluță ne pot pune mari probleme. Va trebui să fim agresivi și să nu lăsăm spații”, a spus ”L'Aeroplanino”.

Dacă Milan n-a mai jucat din sezonul 2013-2014 în Europa, atunci când a fost eliminată de Atletico, în optimile Champions League, Craiova n-a mai fost reprezentată în competițiile continentale din 2001, atunci când Universitatea a jucat în Cupa UEFA Intertoto, de unde a fost eliminată de cehii de la FC Slovacko. Cu o stagiune în urmă, oltenii au participat în preliminariile Cupei UEFA, acolo unde au pierdut, în preliminarii, în fața macedonenilor de la Pobeda.

Echipele probabile:

AC Milan: G. Donnarumma - Abate, Musacchio, Zapata, R. Rodriguez - Kessie, Montolivo, Bonaventura - Borini, Cutrone, Niang.

CS U Craiova: Calancea - Dimitrov, Spahija, Kelic, Briceag - Gustavo, Screciu, F. Rossi, Bancu - Băluță, A. Roman.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu