joi, 27 iulie 2017

Accident rutier grav pe Splaiul Independentei . Doi bărbați, printre care și un taximetrist, au murit, după ce mașinile lor s-au ciocnit

Un accident rutier grav s-a produs în București, joi, în jurul orei 11.00. În urma ciocnirii a două autoturisme, un taximetrist a murit, iar celălalt șofer, care a ajuns în stop cardiorespirator, nu a răspuns manevrelor de resuscitare de la fața locului, fiind declarat decedat ulterior.
 
Accidentul s-a produs pe Splaiul Independenței, la capătul de linie al autobuzelor RATB 601. Cei doi șoferi implicați în accident au fost cei mai afectați în urma impactului, taximetristul fiind declarat decedat la scurt timp de la accident, iar cel de-al doilea conducător auto, care a ajuns în stop cardiorespirator, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat ulterior. Alți doi bărbați, cu vârste cuprinse între 40 și 50 de ani, care se aflau în cele două autoturisme, au fost transportați la Spitalul Universitar, potrivit lui Adrian Marin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov.
Taximetrist mort într-un accident rutier în București
Taximetristul care a murit în urma accidentului avea 66 de ani, în timp ce șoferul celui de-al doilea autoturism avea 53 de ani.
Un taximetrist a murit joi într-un accident rutier în București
La fața locului au fost trimise patru ambulante SMURD și una a Serviciului de Ambulanță București-Ilfov, un echipaj de descarcerare și o ambulanță de stingere.
Grav accident rutier in Bucuresti. Conducatorii a doua masini au murit
În timpul accidentului, în stația RATB erau două autobuze garate, fără pasageri, care au fost acroșate usor.
Sursa foto: ISU București-Ilfov.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu