duminică, 25 iunie 2017

Allegra Grill Delimano, 28cm - Pret si Pareri

Gateste in tigaia grill carnea pentru burgeri, friptura, carnati si multe altele mult mai sanatos!. Impresioneaza-ti invitatii cu deliciile pregatite cu mare usurinta si multa indemanare.
Avantajele stratului CeramicaForte :
până la 3 ori mai lipeasca decat alte acoperiri ceramice testate pe piață
pana la 50% mai rezistent la zgârieturi decât alte acoperiri ceramice testate pe piață
de până la 2 ori mai durabile decât alte acoperiri ceramice testate pe piață
Gateste usor si bucura-te de arome deosebite cu tigaia Grill Delimano Allegra

Tigaia Wok este una dintre ustensilele cele mai practice in bucatarie, pentru ca iti permite sa prepari mese gustoase repede si usor. Este o alegere excelenta pentru oricine doreste sa pregateasca mese sanatoase si gustoase, pline de vitamine si minerale.

Datorita suprafetei sale netede, mancarea nu se lipeste de tigaie si poti prepara mancaruri delicioase fara sa folosesti grasime in excces. Vei putea sa acorzi mai multa atentie creativitatii in arta culinara si asta pentru ca nu va mai trebui sa-ti faci griji ca mancarea va pierde vitamine importante si minerale.

CeramicaForte - Generatia de invelis ceramic

Delimano Ceramica Allegra este o noua gama de vase de bucatarie pe care am dezvoltat-o impreuna cu furnizorul nostri din Italia. Noua gama are un design modern cu dungi pe exterior, strat interior din smalt portelanat de culoarea sampaniei, mat, si invelis interior din CeramicaForte.

Vasele Delimano cu noul invelis revolutionar CeramicaForte sunt un produs unic care garanteaza ca vei gati sanatos, fara grasimi si fara ca mancarea sa se lipeasca. Au cea mai rezistenta la zgarieturi suprafata antiaderenta de pe piata, in acest moment.

Noile vase Delimano cu invelis CeramicaForte vin cu o garantie de 2 ani. Avand una dintre cele mai inovatoare suprafete de pe piata, la nivel global, vasele Delimano cu invelis ceramic sunt indispensabile in orice bucatarie.

Toate vasele din noua colectie sunt fabricate din materiale de inalta calitate: baza de aluminiu turnat cu invelis exterior din smalt portelanat mat si invelis interior ecologic si durabil Delimano CeramicaForte, plus manere cu design ergonomic.

NOUL invelis ceramic Delimano CeramicaForte:

 cu pana la 3 ori mai antiaderent decat alte vase cu invelis ceramic de pe piata
 cu pana la 50% mai rezistent la zgarieturi decat alte vase cu invelis ceramic de pe piata
 cu pana la 2 ori mai durabil decat alte vase cu invelis ceramic de pe piata
Invelisul ceramic este o alternativa fara PTFE avand la baza tehnologia sol-gel cu bune proprietati „Usor de curatat”. Este un material natural si, astfel, afecteaza semnificativ mai putin mediul si, de asemenea, incurajeaza gatitul sanatos.

Este antiaderent si necesita doar o singura picatura de ulei.
Pret: 239,38 lei
Disponibil doar pe www.delimano.ro.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu