vineri, 9 iunie 2017

Sandale de Dama Pure - Pret si Pareri

Sandalele de dama Walkmaxx Pure sunt incaltamintea ideala de vara. Dotate cu o talpa rotunjita inovatoare, protectie anti-bacteriana, o bareta ajustabila si cu un aspect sofisticat, sandalele sunt special gandite pentru mentinerea sanatatii picioarelor, fara sacrificarea aspectului. Designul deosebit si culorile alese atent se potrivesc unei game largi de tinute. Latimea sandalelor pot fi cu usurinta ajustata pentru ca acestea sa poata fi purtate fara probleme.
Sandalele care iti vin perfect si arata foarte bine

Pe langa talpa rotunjita, care activeaza muschii si contribuie la o postura buna, sandalele de dama Pure au si o talpa interioara tratata anti-bacterian, care protejeaza impotriva mirosurilor neplacute si a afectiunilor medicale.  

Sunt proiectate pentru a oferi confort maxim, dar si pentru a fi in acelasi timp sofisticate si feminine in acelasi timp. Alege-ti-o dintre cele 3 culori elegante pe cea care se potriveste cel mai bine tinutelor tale de vara.

Usoare, pentru a-ti permite sa petreci mai mult timp in picioare
Igiena si confort sporite, multumita proprietatilor antibacteriene si a materialelor respirabile.
Bareta ajustabila cu arici, din zona gleznei garanteaza o potrivire perfecta.
Vezi beneficiile talpii rotunjite

Sandalele de dama Walkmaxx Pure sunt comode si elegante, ceea ce le face potrivite pentru multe dintre aventurile tale de vara - plimbarile relaxante pe plaja, iesitul in oras intr-o tinuta sport, sau momentele elegante petrecute cu cei dragi.

Aceste sandale sunt potrivite pentru:

oamenii carora le transpira excesiv picioarele sau sufera de afectiuni ale picioarelor si vor sa mearga cat mai comod posibil
oricine cu labe ale picioarelor late, deoarece bareta permite ajustarea pe latime
femeile care doresc mai multa eleganta decat ofera in mod obisnuit sandalele
Pret nou 119,00 lei
Pret vechi: 238,00 lei
Disponibil pe www.top-shop.ro









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu