luni, 12 iunie 2017

Hair Grow Max 2 pcs Wellneo - Pret si Pareri

Velform Hair Grow Max este un produs revolutionar de frumusete si ingrijire care va imbunatati viata barbatilor si femeilor care se luptau cu pierderea parului, caderea si subtierea parului si a chelie. O combinație remarcabilă de ingrediente naturale și știință modernă, Velform Hair Grow Max aduce rezultate vizibile in cateva saptamani.
Calvitia, rarirea parului si pierderea excesiva de par sunt acum de domeniul trecutului! Velform Hair Grow Max este una dintre cele mai eficiente solutii impotriva caderii parului, creata prin combinarea ingredientelor naturale prin metode stiintifice moderne pentru a-ti da ocazia sa te simti tanar, frumos si increzator din nou, gratie unui par mai des si mai rezistent! PE LUNG:

Atunci cand natura se intalneste cu stiinta... parul creste la loc!

Velform Hair Grow Max este un produs revolutionar de infrumusetare si ingrijire care va imbunatati viata barbatilor si femeilor care se confrunta cu pierderea parului, rarirea parului si calvitia. Combinatie remarcabila de ingrediente naturale si procedee stiintifice moderne, Velform Hair Grow Max aduce rezultate vizibile in doar cateva saptamani.
Testat stiintific pentru a garanta eficienta maxima

22 de ierburi aflate in gradini botanice, jungle si paduri tropicale din toata lumea au fost folosite in timpul cercetarilor pentru a descoperi tratamentul perfect pentru caderea parului - iar ele ofera rezultate uimitoare, cum ar fi reducerea caderii parului, stimularea cresterii si indesirea parului.

Studile clinice au aratat ca pot creste pana la 700 de fire de par noi in numai 12 saptamani si ca produsul a oprit caderea parului la 90% dintre subiectii testati, ceea ce face din el cea mai eficienta inovatie in domeniul prevenirii caderii parului, astazi.

Studiu stiintific: Eficienta HAIR GROW MAX

Usor de folosit si cu rezultate rapide

Velform Hair Grow Max nu este lipicios si se absoarbe cu usurinta: trebuie doar aplicat si masat usor in zonele problematice de pe cap, o data sau de doua ori pe zi. Formula inovatoare penetreaza cu rapiditate scalpul si incepe imediat sa actioneze asupra zonelor cu probleme, curatand, reimprospatand, hranind si revitalizand foliculii de par.

Cu o intrebuintare continua, te poti astepta la par cu radacini mai rezistente in prima luna, oprirea caderii excesive in a doua luna, si in a treia luna la aparitia noilor fire de par. In urmatoarele luni de intrebuintare vor continua sa creasca noi fire de par, ceea ce va contribui la o podoaba capilara mai rezistenta si mai deasa.

Recapata-ti increderea si viata sociala!

Velform Hair Grow Max iti va reda increderea de care ai nevoie pentru a incepe sa te bucuri din nou de viata sociala si a-ti arata fara ezitare parul mai des, mai sanatos, mai rezistent si mai frumos. De asemenea, va preveni caderea parului pe viitor, ceea ce te ajuta sa te simti si sa arati mai tanar ani la rand!
Pret: 199,00 lei
Disponibil pe www.top-shop.ro







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu