marți, 20 iunie 2017

Îngheţată de casă cu fructe de pădure

Zilele toride de vară se apropie. Iar cel mai bun mod de a le întâmpina este acest desert delicios.

Ingrediente

4 pahare de iaurt natur
4-6 linguriţe de dulceaţă de zmeură
100 g afine
100 g zmeură
1 lingură de miere

Mod de preparare

Dificultate: usoara · Timp preparare: 12 ore · Nr. porţii: 4

Mai întâi pune deoparte câteva boabe de zmeură şi de afine. Pune iaurtul într-un bol, laolaltă cu dulceaţa de zmeură şi cu mierea, apoi amestecă bine. Adaugă boabele de zmeură şi afinele, dar ai grijă ca acestea să nu se zdrobească.
Ia patru pahare dimensiuni mici (poţi folosi şi pahare goale de iaurt) şi toarnă crema în acestea. Pune apoi deasupra, în fiecare pahar, boabele de afine şi de zmeură păstrate la început.
Paharele trebuie lăsate în congelator timp de cel puţin o noapte. După ce scoţi, aAdaugă câte o frunză de mentă deasupra.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu