duminică, 25 iunie 2017

Tava Grill Master Stone Legend, 40x25cm - Pret si Pareri

Transforma aragazul in grill!
Delimano Stone Legend Grill Master iti poate transforma usor plita sau aragazul intr-un gratar de interior, ajutandu-te sa prepari o multime de meniuri delicioase si sanatoase.
Gateste fara grija ca vei murdari
Forma plata asigura o depozitare usoara
Curatare simpla, poate fi spalata in masina de vase.
Bucura-te de preparatele preferate la gratar in confortul bucatariei tale

Oricand, oriunde, in orice anotimp! Delimano Stone Legend Grill Master iti permite sa pregatesti la gratar meniurile preferate chiar in confortul casei tale. Nu ai nevoie de o curte mare, de un gratar mai si de mult timp de pregatire. Totul este mult mai simplu cu Delimano Stone Legend Grill Master.

Poti foarte usor sa transformi plita aragazului sau cuptorul intr-un gratar extraordinar si sa te bucuri de preparate delicioase, cum ar fi aripioarele de pui, costite suculente sau legume savuroase, cat ai zice peste. Delimano Stone Legend Grill Master este, in acelasi timp, o alegere excelenta pentru copt pizza sau pentru incalzit mancarea de ieri.

Potrivit pentru toate tipurile de plite, precum si pentru cuptor!


Inductie

Gaz

Cuptor
Suprafata antiaderenta extrem de rezistenta


Nu vei zgaria si nici distruge suprafata de gatit extrem de rezistenta, din piatra adevarata, a noului Grill Master! Poti sa folosesti ustensile de metal sau chiar sa tai carnea pe ea. Nu se va deteriora deloc!


Gratie stratului antiaderent, poti uita de cea mai neplacuta parte a anotimpului gratarelor: curatarea!

Gatire fara grasime pentru un stil de viata mai sanatos

Delimano Stone Legend Grill Master iti permite sa gatesti fara niciun strop de grasime, ceea ce inseamna ca mesele tale vor fi mai usoare, contribuind la sanatatea familiei tale.

Te poti bucura de aromele autentice ale mancarii gatite pe piatra adevarata cat este anul de lung, intrucat designul suprafetei de gatit imita urmele clasice ale gratarului, creand un aspect veritabil. Bucura-te de mancara sanatoasa facuta la gratar fara fum si in toate conditiile meteo.

INFORMATII TEHNICE
Produse recomandate
Nutribullet Gold, 600W, 20.000RPM, 5piese
Nutribullet Gold, 600W, 20.000RPM, 5piese
Pret: 99,99 lei
Disponibil pe www.delimano.ro.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu