vineri, 9 iunie 2017

Aspiratorul robot de praf Dust Bot - Pret si Pareri

Aspiratorul robot Dust Bot patrunde cu succes in locuri greu de curatat pentru a indeparta praful si resturile de pe podele. Aspiratorul dispune de un buton frontal on/off si de un design ultra-slim.
Curata cu succes rotocoalele de praf de sub pat

Cea mai buna solutia pentru rotocoalele de praf! Dust Bot gaseste si aspira in mod eficient praful de sub mobilier, praf care este incomod de inlaturat. Cu ajutorul Aspiratorului robot Dust Bot scapati de acarieni si de praful dificil de inlaturat din locurile greu accesibile, cum ar fi:

sub pat sau canapea
sub dulapuri
din jurul masutei de cafea
si altele…
Moduri de actiune diferite pentru o buna acoperire a zonei de curatat

Actioneaza in linie dreapta, curata in apropierea peretelui si se misca in spirala, aceste moduri de actiune ofera o acoperire maxima a camerei pentru curatarea eficienta a podelei tale. Tot ce trebuie sa faci este sa apesi pe butonul de pornire si Dust Bot face treaba pentru tine.

Gaseste automat un nou mod de actiune

Atunci cand Dust Bot intalneste obstacole cum ar fi mobila, gaseste un mod nou de actiune de la sine! Cu designul sau ultra-subtire, isi croieste cu usurinta drum in locuri inguste, greu accesibile.

Usor de curatat

Microfibra pozitionata sub dispozitiv este usor de eliminat, este lavabila si poate fi utilizata de multe ori. De asemenea puteti folosi lavete electrostatice care atrag cu succes murdaria, praful sau parul lasat de animalutele de companie. Functioneaza cu 4 baterii AA, 1.5 V (neincluse)
Pret nou: 119,00 lei
Pret vechi 179,00 lei
Disponibil doar pe www.top-shop.ro






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu