marți, 6 iunie 2017

Aparatul anti-insecte Solar Buzzkill - Pret si Pareri

Elimina insectele zburatoare cu bani putini si fara substante chimice. Solar Buzzkill atrage insectele cu lumina ultravioleta si le elimina rapid si eficient. Aparatul functioneaza pe baza de energie solara, adica poti economisi banii cheltuiti in mod normal pe baterii. Solar Buzzkill este usor de transportat si poate fi fixat oriunde ai nevoie, datorita ventuzelor.
Scapa de deranjul provocat de insectele zburatoare

Ai avut vreodata sentimentul ca odata cu incalzirea vremii, ai casa invadata de insecte zburatoare?

Acum poti scapa de musafirii nepoftiti cu Solar Buzzkill, solutia sigura, igienica si fara chimicale, care elimina eficient insectele, pentru ca tu sa te poti bucura de timpul petrecut cu familia!
Lumina ultravioleta a lui Solar Buzzkill atrage insectele zburatoare spre campul electric si le elimina instantaneu. Aparatul functioneaza foarte eficient impotriva celor mai comune insecte zburatoare:


Tantari

Muste

Molii

Viespi
Functioneaza pe baza de energie solara - fara baterii sau priza

Pe timpul zilei, Solar Buzzkill se incarca cu energie solara - tot ce trebuie sa faci este sa il aplici pe fereastra cu ajutorul ventuzelor, iar el se va incarca de la lumina soarelui.
Fixeaza-l pe fereastra cu ajutorul ventuzelor
Lasa-l sa se incarce de energie

Eliminarea insectelor

Insectele sunt atrase de lumina ultravioleta de intensitate inalta.

Dupa ce sunt atrase de lumina albastra, insectele trec prin spatiile libere ale carcasei de plastic si ajung la campul electric care le elimina rapid si eficient.

Curatarea este sigura si igienica! Tot ce trebuie sa faci este sa opresti aparatul, apoi il golesti, scuturi usor sau il cureti cu peria si este gata pentru o noua folosire.


Este cu adevarat portabil

Datorita design-ului compact, Solar Buzzkill poate fi transportat cu usurinta. Ventuzele de prindere reprezinta o solutie sigura, la indemana, oriunde ai avea nevioe de protectie.

Il poti folosi in bucatarie, in gradina, in timpul serilor petrecute alaturi de cei dragi, sau chiar in vacante!  
Alternativa moderna si practica la produsele conventionale de lupta impotriva insectelor

Poti uita de hartia de muste, de alergatul cu pliciul, de lumanari si mai ales de insecticidele periculoase, pe care nimeni nu vrea sa le foloseasca in jurul copiilor sau a animalelor de companie. Solar Buzzkill iti ofera protectie tie si familiei pe durata noptii, pentru ca insectele sa nu va deranjeze somnul!
Pret: 99,00 lei
Disponibil pe www.top-shop.ro







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu