duminică, 25 iunie 2017

BB Brush Wellneo sistem complet de ingrijire corporala - Pret si Pareri

Wellneo BB Brush este un sistem complet de ingrijire corporala care iti ocroteste corpul cu ajutorul tratamentului revolutionar de periere uscata a pielii. Fa-ti pielea mai moale si mai tanara cu acest sistem total de ingrijire corporala, cu patru componente incredibile.
Reda viata si vigoare pielii terne

Ai pielea uscata si te face sa pari mai batrana? Ai picioarele umflate si fata terna si plina de impuritati? Reda viata si vigoare pielii terne. Iti prezentam BB Brush - un sistem complet de ingrijire corporala care iti incape in palma. Pe langa revolutionara perie de fibre Tampico, mai primesti o perie faciala, un disc de pedichiura si un aparat de masaj cu unde, pentru a beneficia de un tratament spa complet in confortul casei tale. Citeste mai departe daca vrei sa redai stralucirea, tineretea si netezimea pielii tale...


Magia perierii uscate a pielii la tine acasa

Perierea uscata a pielii este un tratament revolutionar de detoxifiere disponibil de acum si in confortul casei tale. Nu doar ca elimina pielea moarta, la fel ca multe tratamente similare de ingrijire a pielii, ci aduce si mai multe beneficii suplimentare:

Exfoliaza si elimina pielea intarita
Stimuleaza circulatia sangvina
Imbunatateste aspectul pielii
Reintinereste si relaxeaza muschii
Creste elasticitatea pielii, prevenind imbatranirea prematura

Solutia de infrumusetare corporala care duce ingrijirea pielii la urmatorul nivel

BB Brush ia un secret al frumusetii 100% naturale folosit de secole si il modernizeaza pentru a respecta standardele de frumusete ale zilei de azi. Il poti folosi la dus sau in orice alt spatiu din casa pentru a curata in profunzime pielea si a o exfolia usor.
Rasfata-te cu o ingrijire corporala totala

Capul rotativ al Wellneo BB Brush faca procesul de periere uscata mai rapid si mai usor decat periatul manual. Peria uscata este confectionata din peri naturali de canepa sisal si se livreaza cu 4 componente uimitoare pe care le poti folosi pentru a trata orice tip de piele din aproape orice parte a corpului.

Peria uscata Tampico pentru exfolierea intregului corp

Peria exfolianta elimina celulele de piele moarta si scoate la lumina celulele noi, oferind pielii un aspect mai bun. Secretul sau sunt cele 12 mii de fibre tampico 100% naturale provenind de la planta de avage care elimina cu mare viteza pielea uscata, lasand in urma doar piele neteda, proaspata.

Exfoliaza
Imbunatateste aspectul pielii
Stimuleaza circulatia sangvina

Perie faciala pentru un ten perfect curat

Aceasta uimitoare perie faciala rotativa este prevazuta cu peri super-moi care indeparteaza machiajul intr-o clipa si curata usor porii si impuritatile pentru un ten mai luminos.

Curatare in profunzime a porilor
Indeparteaza usor machiajul
Sigur pentru toate tipurile de ten

Aparat de masaj cu unde pentru imbunatatirea circulatiei sangvine

Aparatul de masaj ajuta la relaxarea muschilor si la imbunatatirea circulatiei sangvine. Iti ofera un masaj incredibil de relaxant, oricand vrei... Te vei simti rasfatata ca o printesa.

Reduce tensiunea musculara
Stimuleaza si imbunatateste circulatia sangvina
Reintinereste si relaxeaza muschii

Disc pentru pedichiura pentru picioare netede si matasoase

Discul abraziv este cel mai eficient in eliminarea pielii intarite de pe bataturi, facand picioarele super-moi si matasoase. Acum esti pregatita sa incalti pantofii cei sexy cu toc inalt.

Elimina pielea intarita
Bland si eficient
Elimina bataturile si pielea uscata

Simplu si eficient de folosit

Recomandam utilizarea dimineata, inainte de dus. Incepe cu picioarele si bratele, continua cu abdomenul si spatele si termina cu partea de sus a corpului.

Pachetul contine:

1 buc unitate principala
1 buc perie uscata tampico
1 buc perie faciala
1 buc aparat de masaj
1 buc disc abraziv

Date tehnice:

Design ergonomic
4 componente interschimbabile
Viteza de rotatie 82 rpm
Alimentare cu baterie: 6V, 4x baterii AA (neincluse)
Pre: 99,99 lei
Disponibil: www.top-shop.ro




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu