duminică, 6 august 2017

Astrologul Mariana Cojocaru: "Chiar dacă scăpa din accident, nu trăia mai mult de luna aprilie"

Mariana Cojocaru a făcut declaraţii şocante. Se pare că în urmă cu 5-6 ani astrologul a avut o discuţie cu Adrian Iovan şi l-a avertizat că va avea un accident.
Imaginile durerii la Ştefăneşti! Bunica Denisei Răducu abia se mai ţine pe picioare, dar merge zilnic la cimitir! / VIDEO EXCLUSIV
Destinul lui Adrian Iovan era scris de mult timp, cel puţin asta susţine Mariana Cojocaru. Astrologul i-a prezis pilotului că la 55 de ani există un risc foarte mare să aibă un accident semnificativ. "Viaţa lui Adrian a fost marcată de anumite etape. Momentele semnificative au fost la 33 de ani, vârrsta lui Iisus, 44 şi 55 de ani. Erau momente de trecere acestea. Pe astrograma avea totul foarte activ: Marte îi dădea curaj, avea tot ce ii trebuie, Luna Neagră întâlnită cu Rac au dat o cumpănă grea. Dacă în 2012 se retrăgea din aviaţie, când a avut alt accident, scapa. Părerile sunt împărţite. Putea să evite asta dacă îşi dorea. Avea nevoie de bani. Chiar dacă ar fi trăit, nu ar fi ajuns mai departe de luna aprilie, din cauza leziunilor. Când am vorbit cu el, mi-a spus zâmbind: "Doamna mea, credeţi că aviatorii trăiesc mai mult de 52 de ani?"", a spus astrologul Mariana Cojocaru pentru PRO TV.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu