vineri, 3 martie 2017

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Vărsător: dragoste, carieră, bani, sănătate

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Vărsător indică pentru această perioadă o acumulare de putere în prima casă, a sinelui. Planeta Marte îți este favorabilă. Din acest context rezultă vigoare și dinamism. Va fi profitabil dacă ești implicată în atletism sau în sport, în general. Ești, însă, predispusă enervării și intoleranței față cei care par să-ți stea în cale.

Psiunea și senzualitatea îți vor dicta luna aceasta, până spre sfârșitul perioadei. După aceasta, te vei reorienta către aspectele intelectuale ale vieții. Vei avea oportunități de lărgire a orizontului de cunoaștere.

Viața va fi mai potolită până pe 20 martie, după care vei relua ritmul agitat al schimbărilor. Deși ești copleșită de toate schimbările la care asiști și în care ești mai mult sau mai puțin implicată, te simți foarte bine așa.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Vărsător: RELAȚII ȘI DRAGOSTE
Horoscopul lunar martie 2017 pentru Vărsător prevede multe oportunități pentru Săgetătorii singuri. S-ar putea să dai peste dragoste acolo unde nu te aștepți: în mediul profesional sau în cel acadamic. Dacă până pe data de 20 a lunii te interesează o relație care să-ți ofere satisfacții de ordin practic, după această dată ești interesată mai mult de aspectele intelectuale ale unei potențiale relații.

Începutul lunii martie poate veni cu o situație de urgență în relația deja existentă. Va trebui să luați o decizie importantă pentru partenerul tău. Fiind o perioadă de agitație și confuzie, asta o să creeze mai mult discuții și mai puțin rezultate. Dacă este posibil, amânați decizia până după data de 20, când energiile se mai așază.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Vărsător: CARIERĂ
Luna aceasta nu este o perioadă semnificativă în carieră. Coincidența fericită ar fi dacă ai avea o carieră sportivă sau dacă vei fi solicitată pe teren sau în deplasări. Asta, pentru că planeta Marte te va înzestra cu energie fizică – de fapt, cu un adevărat neastâmpăr care nu te va lăsa să stai locului.

Alege-ți sarcinile mai simple și care nu necesită mult timp de imobilizare la birou. Ia scurte pauze când simți nevoia.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Vărsător: BANI
Luna aceasta, banii vor veni la timp și vei putea să ajungi la zi cu unele cheltuieli amânate. Plătește ceea ce este prioritar până pe 20 pentru că, după această dată, vei fi tentată să cheltuiești ușor, pe lucruri mai puțin importante.

De asemenea, te vor tenta niște cheltuieli pentru activitățile tale sociale și pentru partenerul tău. Strategiile tale financiare necesită ușoare corecții. Eclipsa de Soare de luna aceasta te va ajuta să-ți pui ordine în finanțele casei.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Vărsător: SĂNĂTATE
Pentru luna martie, previziunile spun numai lucruri bune despre sănătatea ta. Ești pe calea cea bună cu regimul alimentar și de viață.

O cură de detoxifiere poate da rezultate excelente în prima și în ultima săptămână a lunii. Scorțișoara și semințele de in sunt indicate pentru tine în această dietă.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu