vineri, 3 martie 2017

Piţurcă şi Reghecampf continuă dialogul de la distanţă:

Victor Piţurcă, fostul selecţioner al naţionalei României, continuă dialogul de la distanţă cu Laurenţiu Reghecampf. După ce actualul antrenor al FCSB l-a atacat pe Piţurcă şi a spus că "stă acasă şi caută dama de treflă" ca urmare a declaraţiilor sale de după meciul CS U Craiova - FCSB 1-2, nici Piţurcă nu a rămas dator. Acesta din urmă a comentat în mod ironic prestaţia vicecampioanei din meciul pierdut cu Dinamo (1-3) în Cupa Ligii şi a pus la îndoială rezultatele obţinute de Reghecamp în cariera de antrenor.

"Cred că Steaua a jucat excepţional, dar a avut ghinion... (n.r. ironic) Poate aşa nu se mai supără lumea. Am ajuns în România să nu mai avem curajul să spunem ce se întâmplă pe teren, pentru că urmează jigniri. Am văzut după meciul cu Craiova, când au apărut jigniri de la un om care aşa procedează mereu. Văd că toţi îi sunt duşmani acum, presa, toţi... Dar nu mă interesează acest personaj. Dar dacă acum tot nu mai sunt antrenorul echipei naţionale, pot să vorbesc şi o voi face [...]", a spus Piţurcă la Dolce Sport.

După ce Reghecampf a venit pregătit cu foi pe care erau inscripţionate rezultatele lui Piţurcă din perioada petrecută ca antrenor în Liga 1, a venit rândul lui Piţurcă să pună sub lupă performanţele tehnicianului de 41 de ani. Acesta este de părere că, până să ajungă la FCSB unde avea o echipă deja formată, Reghecampf a antrenat doar echipe mici şi a obţinut rezultate care "se ştiau dinainte". Singura experienţă reuşită ca antrenor este, consideră Piţurcă, cea de la Chiajna, când Reghe a salvat echipa de la retrogradare. "Reghecampf este penibil şi acasă, şi la stadion, peste tot. Mai are puţin şi pleacă în SUA, să-şi facă acolo echipă. El a antrenat la Snagov, 7-1, 5-2, 4-3, se ştiau rezultatele dinainte... Apoi pe la Bistriţa, două săptămâni la Craiova, a avut un retur bun la Chiajna şi apoi l-a luat Gigi. L-a adus Teia Sponte. [...] El a venit la Steaua cu noutatea asta, cu forţă, ceea ce era pe placul jucătorilor. Dar erau jucători foarte buni, iar adversarele erau foarte slabe. Dar s-a terminat, nu mai e pomană", a mai spus Piţurcă.

Tirada lui Piţurcă nu s-a oprit aici. Fostul antrenor din Ghencea a spus faptul că Regehcampf i-a "lucrat" pe Gâlcă şi Rădoi. Fostul selecţioner nu înţelege cum Becali a fost de acord să-i pună o clauză de reziliere atât de mare în contract lui Laurenţiu Reghecampf. "Ce antrenor esti, băi, frate, că te lauzi că ai câştigat! Ce ai câştigat? Aveai echipa deja formată, cu jucători de naţională... Reghecampf i-a lucrat şi pe Gâlcă, şi pe Rădoi [...] Nimeni nu ştie şi nu poate să înţeleagă (n.r. de ce i-a pus Becali o clauză de reziliere atât de mare). Dacă nu era clauza, nu mai era antrenorul Stelei acum. De fapt, eu cred că nu mai era antrenorul Stelei după ce s-a întâmplat la Zurich!", a conchis Piţurcă la Dolce Sport.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu