vineri, 2 iunie 2017

Set 8 piese, QuanTanium, Delimano Stone expert

Setul Stone Expert contine tot de ce ai nevoie in bucataria ta!
12 moduri diferite sa gatesti, setul perfect pentru tine!
1x tigaie de prajit 24cm
1x cratita pentru sosuri 16cm
1x cratita 24cm
1x cratita 24cm adanca
1x capac de sticla 24cm
1x recipient pentru prajituri
1x maner
1x strecuratoare pliabila
Setul perfect pentru orice bucatar amator

Daca iti place sa gatesti, acesta este cu siguranta setul perfect pentru tine. Contine absolut tot ce ai putea avea nevoie in aventurile tale culinare, usurandu-ti mult munca in bucatarie, datorita designului sau inovator si a puterii speciale a invelisului QuanTanium®.

Multifunctionalitate care te ajuta sa economisesti timp, spatiu si bani

Setul Delimano Ston Expert urmeaza un concept diferit fata de alte vase de bucatarie; prezinta un sistem unic de gatit care te ajuta sa economisesti timp, spatiu si bani. De exemplu, poti folosi caserola joasa drept capac pentru tigaie, precum si ambele vase separat. Poti folosi, de asemenea, doua caserole separat sau le poti imbina; una poate fi capac pentru cealalta.

Daca vrei sa amesteci si sa coci in acelasi vas, trebuie doar sa folosesti tava pentru copt reversibila. Strecuratoarea ajustabila multifunctionala este unica in felul ei, intrucat poate fi folosita in feluri diferite: pentru fiert in apa sau la aburi, precum si ca protectie antistropire, trepied sau strecuratoare.

Experimenteaza invelisul revolutionar QuanTanium®

QuanTanium® este un nou invelis revolutionar oferit de Delimano. Este intarit interior si incorporeaza un amestec unic de aliaje de titan, totul intr-un strat care rezista la aproape orice.

Rezistenta incredibila la zgariere produsa de particulele de titan face invelisul mai tare si mai durabil decat sistemele conventionale folosite in mod normal la ustensilele de bucatarie. Cel mai bun din gama sa, QuanTanium® este un superb sistem antiaderent pe care il vei adora pentru durabilitatea sa neobisnuita si pentru performanta de durata.

9 straturi pentru o experienta culinara unica

Vasele Stone Expert contin 9 straturi unice care se combina pentru a asigura perfectiune in bucatarie. Atunci cand sunt folosite impreuna, asigura cea mai buna experienta in bucatarie, care va schimba pentru totdeauna modul in care gatesti.

Mancare mai sanatoasa gatita dintr-un singur pas simplu

Daca ti-ai dorit dintotdeauna sa asiguri familiei tale o hrana sanatoasa, QuanTanium® este modul perfect de a incepe. Datorita excelentei sale performante antiaderente, acesta iti permite sa folosesti mai putine grasimi la prepararea mancarii.

QuanTanium® este faraPFOA. Invelisul este gandit pentru utilizare repetata la contactul cu alimentele, ceea ce il face sa fie perfect sigur pentru intrebuintare domestica zilnica.

Maner detasabil
Usor
Durabil
Puternic
Rezistent la temperaturi pana la 250 °C
Setul DELIMANO STONE EXPERT include :

1x tigaie de prajit 24cm
1x cratita pentru sosuri 16cm
1x cratita 24cm
1x cratita 24cm adanca
1x capac de sticla 24cm
1x recipient pentru prajituri
1x maner
1x strecuratoare pliabila
Pret:699,00 lei
Disponibil pe www.top-shop.ro




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu