vineri, 3 martie 2017

Ai litera „M” trasată în striațiile palmei? Uite ce înseamnă, nu ai fi ghicit NICIODATĂ

Chiromantia este o metodă veche de prezicere a viitorului şi de interpretare a personalităţii unei persoane pornind de la tiparul liniilor şi pliurilor palmelor. Este o artă ce dataeză de foarte mult timp şi care a apărut pentru prima oară în India, mai exact în astrologia hinduşilor, însă este menţionată scris pentru prima oară în cartea chinezească „I Ching”. Uneori, aceste linii pot formă chiar cifre şi litere. Printre aceste litere se întâlneşte şi litera M, a cărei semnificaţie a fost investigată de numeroşi ocultişti.

Se pare că dacă aveţi această litera în palmă sunteţi mai speciali decât restul oamenilor. Litera „M” apare atunci când liniile majore ale palmei cunoscute că liniile inimii, capului şi vieţii sunt toate trei aliniate.
Dacă aveţi un „M” în palmă, puteţi începe să va bucuraţi! Formă “M” este văzută că o binecuvântare, noroc şi este deseori percepută că un semn al succesului în carieră întrucât persoanele cu un “M” în palmă sunt extreme de auto-motivate şi nemaipomenit de disciplinate.

Ambiţia lor nu are limita şi atunci când îşi doresc ceva, absolut nimic nu îi poate opri. Aşadar, despre persoanele cu semnul „M” în palmă se spune că au foarte mult noroc încarieră, au o judecată impecabilă şi se pricep foarte bine la oameni, depistând imediat minciunile şi înşelătoriile. Dacă cineva încearcă să îi păcălească într-un fel sau altul, vor da cu siguranţă greş. Totodată, oamenii care au litera M în palmă sunt ambittiosi. Sunt cei care au puterea de a face schimbări în viaţă lor şi iau în calcul toate oportunităţile pe care viaţă le oferă.

Femeile care poartă conturul literei M în palmă au o intuiţie mai puternică decât bărbaţii, chiar şi decât aceia care deţin şi ei acest semn. Persoanele care au litera M în palmă sunt cele care au o bună intuiţie, sunt parteneri şi co-lucrători excelenţi pentru orice tip de afacere. Dacă ai în jurul tău prieteni care au litera M în palmă, atunci ai grijă cu ei. În cazul în care partenerul tău are litera M în palmă lui, atunci trebuie să ştii că ai iubitul perfect. Are intenţii serioase, nu se joacă cu ţine, nu spune minciuni şi nici nu te va înşela. În plus, este tipul de partener pe care orice femeie ar vrea să-l aibă. Aceste persoane sunt înzestrate cu puterea de a gestiona şi a traversa orice obstacole ivite înviaţă, şi ştiu cum să exploateze la maximum resursele şi oportunităţile care li se oferă.
Litera „M” conturată în palmă semnifică şi:
Abilităţi de conducător.
Noroc
Oportunităţi excelente.
Potrivit tradiţiei populare, acest semn este caracteristic profeţilor.
Aşadar, dacă porţi acest semn în palmă, eşti cu adevărat o persoană specială!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu