miercuri, 31 mai 2017

Concurs Staropramen Castiga jocuri Jenga,pahare Staropramen +Cutie sau Set suporti pentru pahar din lemn

Campania “Surprinde-ti gustul cu Staropramen!” se desfasora in perioada 01 Aprilie 2017 - 30 Iunie 2017.
Participantii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
- persoana fizica
- domiciliul/rezidenta in Romania
- varsta de minim 18 ani
Nu pot participa:
- angajatii Organizatorului si rudele acestora
- angajatii tuturor colaboratorilor implicati in desfasurarea Campaniei si rudele acestora.

Produse participante:

Staropramen blonda imbuteliata in ambalaj de tip sticla la 0,5 L si sticla la 0,33 L comercializate in locatiile participante la Campanie, locatii de tip HoReCa

Mecanismul de desfasurare:
Oricare produs participant Staropramen blonda imbuteliata in ambalaj de tip sticla la 0,5 L sau sticla la 0,33 L are lipita o eticheta promotionala specifica prezentei campanii. Etichetele promotionale lipite pe produsele participante au inscriptionate cate un mesaj, care poate fi descoperit prin dezlipirea partii detasabile si poate contine unul dintre urmatoarele texte:
MESAJE CASTIGATOARE:
“Set suporti de pahar din lemn” Participantii care vor gasi acest mesaj vor preda partea detasabila a etichetei unde este incriptionat mesajul castigator vanzatorului din locatia de unde a fost achizitionat produsul. Vanzatorul, in schimbul predarii mesajului castigator, ii va acorda pe loc castigatorului premiul din categoria I, constand intr-un set suporti de pahar din lemn (4 bucati), inscriptionat cu logo Staropramen (premiu ce se va afla la locatie).
“Joc Jenga” Participantii care vor gasi acest mesaj vor preda partea detasabila a etichetei unde este incriptionat mesajul castigator vanzatorului din locatia de unde a fost achizitionat produsul. Vanzatorul, in schimbul predarii mesajului castigator, ii va acorda pe loc castigatorului premiul din categoria II, constand intr-un joc Jenga inscriptionat cu logo Staropramen (premiu ce se va afla la locatie).
“Pahar Staropramen + Cutie” Participantii care vor gasi acest mesaj vor preda partea detasabila a etichetei unde este incriptionat mesajul castigator vanzatorului din locatia de unde a fost achizitionat produsul. Vanzatorul, in schimbul predarii mesajului castigator, ii va acorda pe loc castigatorului premiul din categoria III, constand intr-un pahar +cutie inscriptionate cu logo Staropramen (premiu ce se va afla la locatie).

MESAJ NECASTIGATOR : Participantii pot gasi si taloane cu mesajul “necastigator” care anunta faptul ca nu au castigat un premiu.

Premii:
29.250 x Joc Jenga
15.600 x Pahar Staropramen + Cutir
5.850 x Set suporti de pahar din lemn 
Regulament





                                                PARTICIPA LA CONCURS
                                                 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu