marți, 30 mai 2017

Concurs VISA Castiga 1.000 pachete duble cu invitatii la UNTOLD si Neversea

Campania  “Plateste contactless cu orice card Visa” se desfasora in perioada 22 Mai 2017 - 18 Iunie 2017.
Participantii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
- persoana fizica
- domiciliul/rezidenta in Romania
- varsta de minim 18 ani
Nu pot participa:
- angajatii Organizatorului si rudele acestora
- angajatii tuturor companiilor implicate in desfasurarea concursului si rudele acestora


La aceasta promotie participa orice card Visa contactless de credit, de debit sau comercial, emis in Romania de catre urmatoarele banci participante:

ING NV, Romania Branch
BANCA TRANSILVANIA
BANCA COMERCIALA ROMANA SA
RAIFFEISEN BANK ROMANIA SA
UNICREDIT TIRIAC BANK SA
BRD GROUP SOCIETE GENERALE
ALPHA BANK ROMANIA SA
PIRAEUS BANK ROMANIA SA

Mecanismul de desfasurare:
In perioada 22 Mai 2017 - 18 Iunie 2017, participantii la concurs trebuie sa parcurga urmatorii pasi:
- Pentru a fi inscrisi la aceasta promotie, participantii trebuie sa efectueze cel putin o tranzactie contactless cu cardul Visa emis de catre o banca participanta mentionate in articolul 2.1, in orice locatie comerciala de pe teritoriul Romaniei sau in strainatate, care permite o astfel de modalitate de plata (prin „tranzactie contactless” se intelege tranzactia efectuata la punctele de vanzare – POS si nu online si/ sau nu retragerea de numerar facuta la un ATM), in perioada promotiei. Fiecare tranzactie contactless efectuata in perioada promotiei, reprezinta o inscriere la promotie, neexistand un plafon maxim de inscrieri.

- Pentru ca o inscriere in promotie sa fie valida, trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

- Tranzactia contactless sa fie efectuata intr-o locatie comerciala pe teritoriul Romaniei sau in strainatate care accepta aceasta modalitate de plata;
Tranzactia contactless sa fie efectuata prin intermediul unui card Visa, indiferent de moneda cardului, eliberat in Romania de catre o Banca Participanta (tranzactia nefiind conditionata de un anumit plafon valoric minim sau maxim);
- Tranzactia contactless sa fie efectuata de catre o persoana care sa indeplineasca conditiile de participare ale prezentului Regulament;
Tranzactia contactless sa fie realizata in perioada promotiei, respectiv incepand cu 22.05.2017, ora 00:00:00 (ora Romaniei) si pana la 18.06.2017, 23:59:59 (ora Romaniei) (tranzactiile efectuate in afara acestei perioade nu vor fi luate in considerare).
- Fiecare tranzactie contactless efectuata prin intermediul unui card Visa in perioada promotiei si in acord cu dispozitiile prezentului Regulament reprezinta cate o inscriere la promotie, deci o sansa in plus la tragerea la sorti.

- Fiecare tranzactie contactless facuta cu orice card Visa in perioada promotiei in conditiile prezentului Regulament reprezinta o inregistrare in cadrul promotiei. Fiecare tranzactie contactless va primi de la Banca Participanta un transaction ID, care nu identifica in sine un participant. Transaction IDs sunt trimise dupa incheirea fiecarei saptamani promotionale de catre Bancile Participante catre Organizator pentru tragerile la sorti saptamanale si validare castigatori.

Premii:
1.000 x Pachet dublu cu invitatie la UNTOLD si Neversea.
Regulament




                                               PARTICIPA LA CONCURS


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu