joi, 18 mai 2017

Retreaturile, la moda si in Romania: recomandari pentru vara lui 2017

Retreaturile de yoga si taberele de spiritualitate si detox capata din ce in ce mai multa popularitate si in Romania, peste Ocean fiind deja populare de ani de zile.

Retreaturile sunt alternative mai sanatoase pentru minte si corp decat vacantele clasice, al caror scop se limiteaza la descoperirea unor locuri si culturi noi, precum si la distractie din belsug. Spre deosebire de vacanta obisnuita, care pune accentul pe exterior, pe taramurile descoperite si pe locurile vazute, retreatul indeamna la interiorizare, la reconectarea cu sinele adesea neglijat din cauza vietii agitate pe care o avem.

Sanatatea fizica, dar si psihica este in centrul atentiei in cadrul retreaturilor si taberelor de detox. Alimentatia sanatoasa, notiunile teoretice cu privire la un stil de viata sanatos, practica yoga si meditatia sunt elementele care iti garanteaza starea de bine pe intreaga perioada a retreatului, dar si dupa.

Cum sa mentii aspectul tanar al pielii de pe gat


Retreaturi si tabere de detox organizate in 2017
New You Retreat

Cand: 14-17 mai 2017

Unde: Grand Hotel Teleferic, Brasov

Fetele de la JuiceIt te vor rasfata cu sucuri presate la rece, pregatite la locatie , ceaiuri de detoxifiere si plante. In plus, beneficiezi de

Zilnic o ora si jumatate de Pilates cu Luminita
Zilnic o ora si jumatate de Yoga Ashtanga cu Alexandra
Zilnic o ora de stretching cu Luminita
3 zile de meniu raw vegan si sucuri presate la rece
YogaSat Festival 1st Edition, Fundata

Cand: 18-24 iunie 2017

Unde: Fundata, Brasov

Festivalul YogaSat iti ofera 7 zile de sesiuni de hatha yoga, nidra yoga, meditatie si workshop-uri tinute de 4 instructori cu experienta: Val Voicu, Adrian Moldovan, Andre Riehl si Mark Dyczkowski. Acest festival se desfasoara in localitatea amplasata la cea mai mare altitudine din Romania, Fundata. Pe parcursul celor 7 zile, vor fi servite 3 mese pe zi, gatite in stil ayurvedic. Preparatele vegetariene gatite in stil ayurvedic au efecte curative pentru sistemul digestiv si nu numai.

Detox metabolic THECODE 12, Fundatica

Cand: 8-14 iunie 2017

Unde: Fundatica, Brasov

In perioada 8-14 iunie poti participa la Programul THECODE conceput special pentru cei care isi doresc sa renunte la fumat. Pe parcursul celor 7 zile, participantii la tabara de detox vor avea parte de: o detoxifiere metabolica profunda, dupa o metoda validata la nivel international de cele mai mari scoli de nutritie integrativa din SUA si Marea Britanie, educatie despre metabolism, sanatate si dezvoltare personala, workshop-uri despre nutritie integrativa, dieta acid-alcalina si homeostaza alcalina, performanta personala, psihologia emotiilor si a schimbarii, antrenamente sportive in interior si aer liber, echilibrare mentala si energetica, meditatie si relaxare, oxigenare si respiratie profunda, slabit usor. In ceea ce priveste alimentatia, pe perioada celor 7 zile se vor oferi sucuri proaspete din legume, fructe si plante, superalimente si suplimente pe baza de alge marine organice.

Yoga & Safari in Delta Dunarii

Cand: 8-11 iunie 2017

Unde: Delta Dunarii

Pe parcursul celor 4 zile ale acestui retreat se vor face sesiuni de yoga, meditatie si respiratie in locuri precum Insula Pasarilor sau Golful Musura. Participantii la retreat au acces la 3 clase de yoga, 2 sesiuni de meditatie, 2 sesiuni de respiratie, excursii cu barca, safari in Padurea Letea, asistenta turistica, dar beneficiaza si de 3 mese lacto-ovo-vegetariene.


Tabara de Spiritualitate de la Vama Veche

Cand: 30 iulie – 4 august

Unde: Vama Veche

Tabara de Spiritualitate de la Vama Veche pune accentul pe spiritualitate, meditatie si relaxare profunda. Pe malul Marii Negre participantii vor putea beneficia de: cursuri de autocunoastere, contemplatie, meditatie, rugaciune, transfomare interioara, lecturi din texte apocrife, epistole si din vietile marilor maestri spirituali ai lumii.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu