vineri, 5 mai 2017

Core Max Aparat fitnes - Pret si Pareri

De ani de zile va luptaţi cu kilogramele? Grăsimea în exces nu va dispare? Doriţi să va schimbaţi înfăţişarea, dar până acuma nimic nu va fost de folos şi aţi eşuat indifrent de metodă?

Acum va prezentăm formidabilul Core Max, o inovaţie în lumea fitnessului datorită designului special care este incredibil de rapid şi eficient în remodelarea corporală.


Core Max-Sistem de remodelare corporală şi arderea grăsimilor

Core Max este un sistem fantastic de remodelare corporală şi de arderea grăsimilor, care combină cele mai eficiente exerciţii pentru musculatura abdomenului, remodelare corporală şi exerciţii cardio pentru arderea caloriilor.
Core Max va oferă o soluţie rapidă şi uşoară, printr-o metodă distractivă, dacă doriţi să aveţi un abdomen plat şi tonifiat, talie mai subţire şi muşchii mai fermi.În aşa fel colăceii devin doar o amintire neplăcută.


8 moduri diferite de contrucţia musculaturii şi de cardio

Cu Core Max puteți antrena toate grupele de mușchi majore într-un timp scurt, suficient de puternic în ambele direcții.
Antrenamentele cardio le puteți efectuă cu o eficientă foarte mare, cu cât mai multe grupe de mușchi sunt lucrați  și arderea grăsimilor este mai sporită. Experții sunt de acord că cel mai bun mod de a arde grăsimile sunt exercițiile cardio cu expunere la rezistentă.
Core Max are 3 trepte de dificultate, puteți să faceți 8 tipuri de exerciții pentru contructie musculatură și exerciții cardio.
Un singur aparat pentru rezultate excelente chiar în 8 minute pe zi.

În ce constă secretul Core Max-ului?

Secretul Core Max-ului datorează designului sau unic și extraordinar.
Din cauza treptelor de dificultate și a rezistenței obținute în ambele direcții cu ajutorul acestui aparat puteți efectua cele mai grele 3 tipuri de exerciții în care forță de gravitație lucrează împotrivă dumneavoastră.
Exercițiile tradiționale acționează doar prin forță obținută prin ridicare, la rândul lui Core Max prin arcurile speciale în ambele direcții, este ca un antrenor personal, astfel exercită și mușchii abdominali drepți și oblici în aceelasi timp. Ca și în cazul în care ați face un antrenament dublu în mai puțin timp!

Core Max-Antrenorul Dumneavostra profesionist

Femeie sau Bărbat, tânăr sau mai învârsta?-Core Max va fi antrenorul dumnevoastră personal. Antrenați-vă  mușchii abdominali oblici și externi, talia, pieptul, umerii, spatele, bicepsul sau tricepsul și antebrațele.Puteți să vă bucurați de brațe și picioare ferme și tonifiate.Cu ajutorul Core Max ului oricine poate avea un corp de invidiat. De la incepători la sportivii profesioniști oricine poate folosi acest aparat minunat.

Accesorii GRATIS!

Comandă revoluționarul aparat Core Max pentru remodelare corporală și poate fi al tău gratuit o broșură practică cu plan de exerciții Core Max și o broșură cu sfaturi și rețete de alimentație sănătoasă.
În doar 8 minute pe zii la silueta dorită
8 tipuri de exerciții pentru contructie musculatură și exerciții cardio
Antrenorul Dumneavostra profesionist
Accesorii GRATIS!
CONŢINUT COLET

1 x Core Max
1 x Broşură cu sfaturi de alimentaţie
1 x Caiet cu exerciţii
Pret: 299,00 lei
Comanda produsul AICI




                                                     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu