luni, 8 mai 2017

Ellezza Set pentru îngrijirea tenului şi a pielii - Pret si Pareri

Riduri? Acnee? Pete de culoare închisă? Vergeturi? Cicatrici? Ce aţi spune dacă natura ar oferi o soluţie pentru toate acestea?
Vă prezentăm Ellezza, uimitorul set pentru îngrijirea tenului şi a pielii corpului care diminuează ridurile, întinereşte pielea, îndepărtează petele de culoare închisă, curăţă tenul/pielea cu acnee şi estompează cicatricile şi vergeturile în câteva săptămâni!

Care este secretul Ellezza
Secretul se ascunde în sursa de substanţă activă: melcul. Cochilia este exoschelet şi adăpost în acelaşi timp, fiind vitală pentru supravieţuirea melcului. Din fericire, „Mama Natură” a conferit putere de regenerare uimitoare acestor gasteropode (încrengătura moluşte) cu copul moale, care, datorită efectului de vindecare a unui compus produs de melci, şi anume alantoina, sunt capabile să „repare” cochilia în caz că se sparge sau crapă.

Efectul alantoinei
Folosit pe piele, acest produs ajută la creşterea celulelor, în acest fel reface, regenerează, întinereşte pielea, în acest fel, în loc de riduri, ten neted, tineresc. În locul petelor închise la culoare şi a petelor de ficat, o piele imaculată. În locul vergeturilor şi cicacitrilor, o piele frumoasă, sănătoasă.

Luptaţi împotriva ridurilor!
Experţii evidenţiază calităţile deosebite, minunate ale alantoinei. Au reuşit să producă în mod artificial alantoina, care are un efect similar de regenerare a pielii. Este capabilă să facă să dispară ridurile din orice porţiune a feţei, reduce apariţia petelor de culoare închisă, acnee, estompează vergeturile, cicatricile şi chiar urmele de arsuri.

Gama completă a produselor din această familie
Ca rezultat al muncii profesioniştilor, a luat fiinţă gama completă de produse din familia Ellezza, atât pentru îngrijirea tenului, cât şi pentru îngrijirea pielii corpului. Tot mai mulţi oameni beneficiază de efectul benefic al setului: Ellezza crema de faţă (30 ml), Ellezza crema pentru corp (100 ml), Ellezza ştift cu bilă (15 ml), Ellezza pentru pielea din jurul ochilor (3 ml), Ellezza pentru buze (9 ml), Ellezza pentru pielea gâtului şi a pieptului (9 ml).

Regenerează, reântinereşte, înfrumuseţează pielea
Se găseşte în mod natural în extractul de melci
Conţine alantoină cu efect de întinerire a celulelor
Pentru tratarea ridurilor, a vergeturilor, cicatricilor sau petelor de culoare închisă
Îngrijire specială a tenului şi a pielii corpului
Recomandată atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi
Complementare GRATIS!
CONŢINUT COLET
1 x Ellezza crema de faţă (30 ml)
1 x Ellezza crema pentru corp (100 ml) - GRATIS
1 x Ellezza ştift cu bilă (15 ml) - GRATIS
1 x Ellezza pentru pielea din jurul ochilor (3 ml) - GRATIS
1 x Ellezza pentru buze (3 ml) - GRATIS
1 x Ellezza pentru pielea gâtului şi a decoltajului (3 ml) - GRATIS
Conabda cu incredere Ellezza Set pentru îngrijirea tenului şi a pielii doar pe www.mediashoptv.ro la incredibilul pret de 199 lei





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu