marți, 9 mai 2017

Set de lenjerie pentru pat Dormeo Silky Touch - Pret si Pareri

Adu catifelarea matasii in dormitor cu noul nostru set de lenjerie pentru pat Dormeo Silky Touch. Gratie designului sau universal, care nu se demodeaza niciodata, si a materialului foarte moale, aceasta lenjerie va aduce luxul in dormitorul tau. Setul de lenjerie pentru pat Silky Touch este facut din bumbac satinat 100% natural, ceea ce ii da un aspect catifelat si neted, ca matasea. Disponibil in 4 variante de culori.
Rasfata-te cu moliciunea deosebita a  bumbacului satinat 100% natural

Setul de lenjerie pentru pat Dormeo Silky Touch este facut din  bumbac satinat  100%  natural - un material foarte fin, asemanator cu matasea, care aduce o nota speciala de lux in dormitorul tau. Un material cu aspect neted si lucios pe care il simti ca o mangaiere pe piele.

Un design nepieritor pe care il poti schimba

Acest set special de lenjerie pentru pat are un design universal si mereu la moda de care nu te vei satura prea repede. Cele doua parti diferite iti permit sa iti aranjezi spatiul de dormit in combinatii diferite de culoare - alege dintre o baza violet, turcoaz, maro sau gri.

Mentine-ti stilul de viata modern si practic

Setul de lenjerie pentru pat Dormeo Silky Touch este prevazut cu o inchidere practica cu nasturi, ceea ce il face usor de spalat pentru o intrebuintare de durata. Culorile nu se vor diminua in timp.

Parte din colectia Silky Touch

Setul de lenjerie pentru pat Silky Touch este parte din colectia exclusiva Dormeo Silky Touch si poate fi asortat perfect cu pernele, lampile, covoarele, paturile si toate celelalte produse ale noastre din aceasta colectie.
Comanda cu incredere Set de lenjerie pentru pat Dormeo Silky Touch pe www.top-shop.ro si pe www.dormeo.ro
Pret: 259,00 lei





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu