marți, 9 mai 2017

Balerini Elegant 2.0 Walkmaxx Comfort - Pret si Pareri

Balerinii Walkmaxx Comfort Elegant 2.0 au fost creati cu gandul la confort, fiind prevazuti cu un brant special din spuma cu memorie care te face sa ai impresia ca pasesti pe nori moi. Acesti balerini moderni si frumosi au la baza celebra talpa rotunjita care ajuta la prevenirea oboselii picioarelor si a umflaturilor. Portiunea amortizoare de la calcai absoarbe socurile si incurajeaza miscarea naturala de rulare.
Ofera-le picioarelor tale cel mai mare confort in timpul mersului

Balerinii Comfort 2.0 sunt imbunatatiti cu un brant din spuma cu memorie care asigura picioarelor tale o dimensiune complet noua a confortului si excelenta absorbtie a socurilor. Designul iti confera o tinuta eleganta, potrivita multor ocazii, iar partea superioara perforata ofera ventilare suplimentara pentru o mai buna aerisire.

Talpa rotunjita asigura pozitia corecta in timpul mersului si transfera greutatea corpului de pe coloana si articulatii pe muschi.
Branturile cu spuma cu memorie si pernita din zona calcaiului reduc socurile la contactul cu solul.
Materialele atent selectate si culorile discrete, dar moderne ii fac sa fie potriviti pentru ocazii casual, dar si formale.
Vezi toate Beneficiile talpii rotunjite

Balerinii Walkmaxx Comfort Elegant 2.0 te vor face sa ai impresia ca pasesti pe un nor moale, gratie noilor branturi imbunatatite cu spuma cu memorie. Celebra talpa rotunjita elimina puncte de presiune de la nivelul picioarelor si reduce presiunea asupra genunchilor si a incheieturilor, fiind o alegere excelenta pentru persoanele care isi doresc sa poata sta in picioare perioade mai lungi de timp.

Balerinii sunt potriviti pentru femeile care:

au nevoie de incaltari moderne, dar si casual, pe care sa le poata asorta la orice tinuta
pun cu adevarat pret pe confortul picioarelor lor.
Comanda cu incredere Balerini Elegant 2.0 Walkmaxx Confort pe www.top-shop.ro
Marimi: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
Pret: incepand cu 229.00 lei






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu