marți, 9 mai 2017

Saboti cu plasa unisex Walkmaxx - Pret si Pareri

Sabotii cu plasa usori si confortabili dispun de o pernita cu gel suplimentara pentru o absorbtie superioara a socurilor si o mai buna sustinere.
Mai confortabil pas cu pas

Sandalele fara inchidere Walkmaxx pentru plaja inseamna confort... la urmatorul nivel Datorita faptului ca au fost concepute cu o captuseala cu gel suplimentara, se asigura o absorbtie superioara a socului si o sustinere mai buna la fiecare pas. Asta inseamna ca poti ramane activ beneficiind totodata de confort mai mult timp.

Partea superioara a Sandalelor fara inchidere Walkmaxx pentru plaja este fabricata din material tip plasa care asigura o mai mare ventilare si reduce transpiratia in timpul zilelor de vara. Sandalele dispun de asemenea de curele suplimentare care pot fi indepartate cu usurinta.


Talpa originala rotunjita Walkmaxx indeparteaza tensiunea, previne durerea

Sandale fara inchidere WALKMAXX pentru plaja sunt fabricate cu talpa originala rotunjita Walkmaxx. Aceasta talpa este conceputa special pentru a sustine activarea muschilor fesieri si ai piciorului si pentru a redistribui presiunea acumulata in timpul mersului de la nivelul incheieturilor catre muschi, ajutand la eliberarea tensiunii si prevenind aparitia durerii.

Beneficii pentru postura, rezistenta, pierdere in greutate

Talpa speciala ajuta de asemenea flexia curecta a piciorului. Rezultatul iseamna mai multa sustinere pentru picioare, o postura imbunatatita, o mai buna circulatie sangvina si o pierdere mai accelerata in greutate avand in verere ca se dezvolta mai multa masa musculara, mai repede. De ajutor chiar si in prevenirea aparitiei celulitei!

Concepute pentru ca tu sa ai o viata mai buna, schimband in esenta felul in care mergi pe jos.

Walkmaxx dispune de o talpa speciala rotunjita ce simuleaza mersul cu picioarele goale pe nisip. Datorita confortului oferit de pantofii Walkmaxx, vei simti cum calcaiul se cufunda in timp ce pasesti, se deplaseaza in fata cand greutatea ta se muta spre centru si impingi cu degetele.

Purtand pantofii Walkmaxx avansezi printr-o miscare de rulare naturala care distribuie egal greutatea corporala - se elimina presiunea de la nivelul picioarelor, incheieturilor, spatelui si soldurilor, activand muschii. Astfel aceasta miscare permite tonifierea si intarirea muschilor picioarelor, spatelui, feselor si abdomenului.

Ultima inovatie in materie de confort al mersului ramane la acelasi nivel calitativ insa noii Sandalele fara inchidere Walkmaxx vin cu si mai multa personalitate si stil. O silueta contemporana usor de retinut: design cu contururi clare si rafinate pentru un look casual, dar elegant.

 
Beneficiile generale ale pantofilor Walkmaxx

Pot imbunatati postura
Ajuta la eliberarea tensiunii si pot ajuta la prevenirea durerii la nivelul incheieturilor si spatelui
Iti poti intari si tonifia muschii (gambe, coapse, fese si muschi abdominali)
Poti arde calorii si pierde in greutate cu fiecare pas pe care il faci
Pot stimula sistemul circulator ajutand totodata la prevenirea aparitiei celulitei
Chic, usor, ventilare si confort
Comanda cu incredere Saboti cu plasa unisex Walkmaxx doar pe www.top-shop.ro
Pret nou: 37,80 lei
Pret vechi 189.00 lei






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu