duminică, 4 decembrie 2016

Livington Copperline Deluxe cu Oala de 5,5 L Pret si Pareti

Va-ti saturat de tigaile in care mancarea se prinde pe fund? Trebuie sa va purtati cu tigaile de parca de parca ar fi oua pentru ca nu cumva sa se zgaraie stratul cu care sunt acoperite? Uitati de toate acestea! Nu aveti nevoie decat de o tigaie de cupru acoperita cu strat ceramic Livington Copperline, ultima senzatie tehnica, in ceea ce priveste aparatele de bucatarie.
Livington Copperline, este confectionata din cupru care este un deosebit de bun conductor de caldura si material ceramic de calitate superioara.
Caracteristica tigai Livington Copperline, este asa numitul efect dublu Copperline: nu se zgarie si alimentele nu se lipesc. Datorita proprietatii non aderente, absolut nici un aliment nu se poate prinde si nu se arde in tigaie Curatarea este deosebit de usoara. Multumita proprietatii ca nu se zgarie, stratul nceramic nu se ciobeste, nu patrund elemente toxice in mancare asa cum se poate intampla la alte tigai.
Se pot folosi cu usurinta ustensile metalice, deoarece a fost conceputa special pentru acest lucru.
Livington Copperline este cel mai bun si fiabil vas pentru copt, se poate pune in cuptor pana la o temperatura de 230 grade . Secretul se ascunde in punctele de conductivitate termice din fundul tigai. care garanteaza o temperatura perfect uniforma pe intreaga suprafata. In acest fel nimic nu se arde si mancarea este perfecta la fiecare folosire a tigai.
Puteti prepara un snitel dinn pipt de pui in mod sanatos cu foarte putin ulei sau chiar fara, dar si o friptura sau cotlet, cascaval sau sufleuri, pizza, spaghete, si alte bunataturi. .Niciodata nimic nu se va lipi de tigaie!
Amortizarea perfecta din cupru si ceramica, ridica tigaia Livington Copperline la o noua dimensiune, deoarece este robusta si suprafata de gatit nu se zgarie, o puteti folosi toata viata.
Fierbeti, coaceti, si in cateva momente le puteti servi! Spre deosebire de alte tigai acoperite cu strat ceramic din comert, Livingyon Copperline nu contine material care poate fi daunatoare sanatatii.
Comanda cu incredere tigaia Livington Copperline Deluxe pe www.mediashoptv.ro la incredibilul pret de 399,00 lei si primesti CADOU tigaia cu dimensiunea de 28 cm si Oala de 5,5 litri.
Pachetul contine:
1 x Tigaie Livington Copperline cu dimensiunea de 24 cm
1 x Tigaie Livington Copperline cu dimensiunea de 28 cm
1 x Capac termo pentru tigaia cu dimensiunea de 28 cm
1 x Oala de 5,5 litri Livington Copperline 
1 x Capac termo pentru oala Livington Copperline














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu