marți, 20 decembrie 2016

PowerMaxx Fitness Trampoline Pret si Pareri

Cu PowerMaxx Fitness Trampoline poti avea parte de un antrenament de fitness unic, dinamic si intens. Trambulina pentru fitness iti va antrena peste 400 de muschi ai corpului intr-o singura sesiune de fitness, fara a solicita excesiv incheieturile picioarelor si mainilor. O sesiune de antrenament de 10 minute cu trambulina PowerMaxx poate fi la fel de eficienta ca 30 de minute de alergare usoara, ceea ce inseamna ca vei putea arde pana la 1200 de calorii intr-o ora de antrenament. Profita acum de trambulina pentru fitness PowerMaxx si poti face exercitii fizice si cardio intr-un mod distractiv. PowerMaxx Fitness Trampoline are o structura stabila si un sistem special de amortizare a sariturilor, fiind conceputa special pentru a putea face exercitii de fitness in confortul propriei case. Tot ce trebuie sa faci este sa sari si vei intra in forma fizica dorita. Cu PowerMaxx Fitness Trampoline vei putea arde calorii intr-un mod intens si distractiv, fara a fi nevoie sa parasesti propria casa. Iti vei putea mari rezistenta fizica, forta, agilitatea si echilibrul.
Avantaje:
- PowerMaxx Fitness Trampoline antreneaza rezistenta, forta, agilitatea si echilibrul.
- Cu trambulina pentru fitness vei folosi peste 400 de muschi ai corpului intr-o sesiune de antrenament si vei putea arde pana la 1200 calorii intr-o singura ora de antrenament. Legaturile flexibile sunt special concepute pentru a nu solicita excesiv incheieturile mainilor si picioarelor.
Detalii tehnice:
- PowerMaxx Fitness Trampoline are o suprafata aderenta datorita careia veti putea face exercitii de fitness in siguranta.
- Inaltimea ghidonului pentru maini este ajustabila, de la 70 la 106 centimetri.
- Diametrul trambulinei este de 108 centimetri, iar suprafata pentru sarituri are un diametru de 88 centimetri.
Comanda cu incredere PowerMaxx Fitness Trampoline pe www.aloshop.tv la incredibilul pret de 599 lei
Comanda acum si primesti CADOU un colier cu cristale si ametist.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu