marți, 20 decembrie 2016

Delimano Set de copt Stone Legend Pret si Pareri

Solutia completa pentru copt pe care ar folosi-o si bunica

Elibereaza-ti imaginatia. Indiferent ce ti-ai dori sa coci sau sa frigi la cuptor pentru oaspeti si pentru cei dragi, acum poti cu aceasta solutie completa pentru copt care raspunde la toate nevoile tale, intr-un singur set.
In plus, suntem siguri ca si bunica l-ar folosi - setul pentru copt Delimano Stone Legend lasa un gust complet si traditional datorita combinatiei de materiale legendare, otelul si piatra, totul transformat in scop multifunctional, conform cu stilul de viata modern.
Experimenteaza cu aceasta combinatie unica de inserturi
Inserturile sunt selectate si dezvoltate cu grija pentru a oferi solutii usoare pentru toate nevoile tale de copt, fript si servire - gratarul se poate folosi chiar si ca trepied!
Bucura-te de o friptura perfecta care nu „inoata in grasime”
In plus, te poti bucura de o friptura perfecta fara a te ingrasa si fara a-ti pune sanatatea in pericol. Vasele Delimano Stone Legend sunt prevazute cu un strat antiaderent de inalta calitate care necesita foarte putin ulei. Pune friptura direct pe gratarul interior plat pentru ca grasimea nedotira sa curga in tava - apoi pune-o direct pe masa fara sa lasi picaturi peste tot.
Sistemul compartimentat iti permite sa prepari intre 3 si 15 felii egale
Gratie sistemului compartimentat, poti sa prepari inntre 5 si 15 felii egale. Separa tigaia in trei sectiuni pentru prajituri si rulorui mai lungi sau impresioneaza-ti musafirii cu 15 painici, negrese sau preparate din paste cu forme perfecte.
Antiaderenta 100% cu materiale de cea mai inalta calitate Vasele Stone Legend au un sistem de constructie foarte durabil, cu baza din otel-carbon si invelis antiaderent 100% REAL STONE care conserva mineralele, nutrientii si vitaminele si confera un gust complet si traditional, amintind de „gatitul pe piatra”. Vasele se pot folosi pe orice aragaz, inclusiv cel cu indictie Vasele Delimano Stone Legend pot fi folosite in siguranta pe toate aragazele, inclusiv pe cele cu inductie. Tava, gratarul si separatorul pentru prajitura se pot folosi la cuptor, la temperaturi de pana la 230°C. Curatare usoara, pentru a incheia ziua cu bine Dupa ce te rasfeti cu o masa grozava alaturi de prieteni si familie, cu siguranta vei aprecia cat de usor se curata vasele. Tava antiaderenta si inserturile sunt usor de spalat si sters cu o carpa de vase.
Soluția de coacere completă cu PIATRA ADEVARATA! Grozav pentru toata familia ,contine tava de copt cu separator de tort din carbon de calitate-oțel și de acoperire anti-aderenta.Incepe sa economisesti bani!
Potrivita pentru toata familia
Acelasi strat cu piatra adevarata ca al Cratitei Stone Legend
Separator de tort pentru aprox. 3-15 produse coapte uniform
Pentru orice tip de agragaz,inclusiv inductie
3.5L capacitate (dimensiuni: 35 x 25 x 6.2 cm)
Comanda cu incredere Delimano Setul de copt Stone Legend pe www.delimano.ro la incredibilul pret de 99 lei, redus de la 258 lei.
INCLUS 2 CADOURI:
- Separato antiaderent ajustabil pentru portionarea mancarurilor chiar din timpul coaceri
- gratar din inox pentru a gati mai sanatos.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu