luni, 19 decembrie 2016

Viz Car - HD camera video multifunctionala Pret si Pareri

Viz Car - HD camera video multifunctionala Pret si Pareri



Drumurile sunt pline de oameni nepăsători care provoacă accidente: împrăştiaţi, nervoşi în timp ce şofează, sau care telefonează în loc să fie atenţi la drum şi trafic. Înainte, dacă avea loc un accident, când se evalua prejudiciul, era doar cuvântul dumneavoastră împotriva cuvântului celuilalt şofer. Acum există această soluţie pentru astfel de cazuri!
Vă prezentăm camera video VizCar, acest aparat impresionant, multifuncţional ful HD, care poate furniza dovezi cu privire la sofat în orice moment, în acest fel poate preveni discuţiile/disputele inutile.
Pornire automată
Camera se prinde uşor pe parbriz şi porneşte automat, în acest fel, indiferent de ce se întâmplă, va fi o înregistrare care dovedeşte nevinovăţia dumneavoastră. Înregistrează imagine şi voce din momentul în care aţi pornit motorul maşinii, şi până la destinaţie, datorită funcţionării neântrerupte. Nu contează cât de lung este drumul pe care urmează să îl parcurgeţi, camera înregistrează tot, pentru ca dumneavoastră, în caz de nevoie să puteţi apela la înregistrare.
Stabilizator de imagine încorporat
Cu o cameră de luat vederi tradiţională, sau cu un telefon inteligent este dificil să faci înregistrări corespunzătoare. VizCar este dotat cu stabilizator, mulţumită căruia, chiar dacă drumul este plin de gropi, imaginea rămâne de calitate, clară şi stabilă.
Şi în întuneric înregistrează
În timpul sofatului, intervin des schimbările neaşteptate de lumină. Dacă intraţi într-un tunel, totul este întunecat, şi când ieşiţi din tunel, vă orbeşte soarele. Acest lucru constituie o problemă pentru multe camere de luat vederi, dar pentru VizCar nu deoarece obiectivul se adaptează automat la schimbarea condiţiilor de lumină. Cu toţii ştim că majoritatea accidentelor au loc pe timp de noapte, din acest motiv Víz Car este prevăzut cu sensor încastrat cu un puternic LED infraroşu care vă permite să faceţi înregistrări şi pe timp de noapte, fără a deranja pertenerii din trafic. Mai mult, camera este dotată cu un microfon foarte sensibil, pentru ca înregistrarea audio să fie clară în toate cazurile. Nu contează cu sunteţi în tunel, sau sub soarele fierbinte, înregistrarea este de o calitate excepţională!
Deosebit de practică, procesare rapidă a datelor
Deosebit de practică în cazul în care doriţi să transferaţi înregistrările în computer/calculator pentru a le stoca sau a le transmite. Acest lucru îl puteţi face cu ajutorul unui cablu USB, sau înregistrările le puteţi copia direct de pe cardul/stic-ul de memorie. VizCar este dotată şi cu un senzor de mişcare încastrat, în acest fel, dacă nu sunteţi în maşină să fiţi martor, camera este atentă în locul dumneavoastră! Puteţi şti de exemplu cine v-a avariat maşina în timp ce eraţi plecat în altă parte, sau cine a încercat să pătrundă în maşina dumneavoastră. Deoarece se poate roti înztr-un unghi până la 270°, puteţi înregistra evenimentele ce au loc în interiorul maşinii.
Accesorii utile în colet
Suport parbriz autocolant pe care poate fi fixat rapid şi uşor dispozitivul, încărcător de maşină pentru ca să puteţi încărca VizCar şi în timpul mersului, Cablu USB pentru procesarea rapidă şi fără probleme a datelor. Acumulator litium-ion care funcţionează fără întrerupere timp de 120 minute. -- -- Cameră video acasă sau pe drum în maşină
- Dashcam, cameră web, cameră foto selfie, cameră de supraveghere, aparat de fotografiat şi înregistrare voce, toate într-un singur aparat
- senzor cu LED în infra roşu încastrat pentru funcţionarea pe timp de noapte, senzor de mişcare siguranţă optimă, autonomie de funcţionare 120 minute.
CONŢINUT COLET
1 x VizCar HD cameră de luat vederi multifuncţională
1 x Suport parbriz autocolant 1 x Încărcător auto
1 x cablu USB
1 x Acumulator litiu-ion 1020 mAh (120 minute funcţionare fără întrerupere – la o încărcare).
Comanda cu incredere Viz Car - HD camera multifunctionala pe www.mediashoptv.ro la incredibilul pret de 199,00 lei




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu