vineri, 23 decembrie 2016

Swing Maxx - Aparat de fitness Pret si Pareri

Descopera o noua dimensiune a exercitiilor de fitness cu dispozitivul pentru antrenamente fizice Swing Maxx. Acest dispozitiv compact te va ajuta sa te antrenezi in confortul propriei case. Vei putea executa o multime de tipuri de exercitii pentru a-ti dezvolta partea superioara a corpului.

Indiferent de nivelul tau de pregatire fizica cu Swing Maxx Body Fitness Trainer vei putea face exercitii fizice in casa ta: trebuie doar sa desfaci aparatul si iti vei putea incepe antrenamentul. Swing Maxx poate fi ajustat dimensiunilor corpului tau, pentru a creste eficienta exercitiilor fizice.

Cu Swing Maxx vei putea face exercitii pentru muschii abdominali, muschii spatelui, bicepsi, tricepsi si umeri. Spatarul dispozitivului dispune de role pentru masaj astfel incat te vei simti confortabil si in siguranta in timpul antrenamentelor.
Avantaje:
Cu Swing Maxx iti vei putea antrena muschii bratelor cu ajutorul benzilor elastice, iti vei putea antrena muschii abdomenului datorita scaunului rotativ si vei lucra in acelasi timp muschii spatelui si ai umerilor;
Cu SwingMaxx vei putea face nenumarate exercitii fizice, in confortul propriei case;
Greutate: aproximativ 12 Kg
Dimensiuni:
- minim: 100x60x108
- maxim: 1008x60x115
Comanda cu incredere aparatul de fitness Swing Maxx pe www.aloshop.tv la incredibilul pret de 599 lei.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu