luni, 26 decembrie 2016

Set Perna + Pilota 140X200 Siena Pret si Pareri

Bucura-te de nopti calduroase si de vise frumoase cu seturile Siena! Atat pernele cat si pilotele Siena sunt facute din materiale de foarte buna calitate. Astfel, tu vei avea un somn odihnitor si doar vise frumoase.

Perna Clasica Dormeo Siena 50x70

Perna Siena este alegerea perfecta pentru cei ce isi doresc o perna moale si confortabila, care sa asigure totodata un suport corect pentru cap, gat si umeri.

Este recomandata celor ce transpira abundent in timpul noptii datorita faptului ca permite circulatia aerului.

Perna Siena este umpluta cu fibre naturale Wellsleep®, o alternativa excelenta pentru puful de gasca, fiind recomandat in special celor ce sufera de alergii.

Materiale inovatoare

Perna Siena este o perna usoara, voluminoasa, realizata din materiale de calitate superioara ce permit circulatia aerului si evaporarea umezelii astfel incat este perfecta pentru toate sezoanele.
Umplutura garanteaza un somn placut prin absorbtia umezelii si reglarea temperaturii.

Perna Siena imbina proprietatile celor mai bune materiale, intr-unul singur:

Placuta la atingere ca matasea
Racoroasa ca inul
Rezistenta ca poliesterul
Natural calduroas ca si lana
Absorbant ca si bumbacul
Combinatia dintre aceste doua materiale garanteaza un somn placut si o temperatura constanta. Utilizand perne cu adaos de fibre Tencel veti fi siguri ca nu va veti incalzi in timpul somnului.

Microfibrele Wellsleep® nu creaza alergii

Perna Siena este umpluta cu100% microfibre Wellsleep®, o alternativa excelenta la puful de gasca. Acestea nu favorizeaza dezvoltarea acarienilor sau altor alergeni si permit circulatia aerului.

Pilota Dormeo Siena 140x200

Pentru dormitoare racoroase sau putin caldute

Pilota Siena este ideala pentru temperaturi intre 12–20 °C, deci se recomanda pentru noptile mai reci. Fibrele superioare Wellsleep® asigura un excelent control al temperaturii si o circulatie constanta a aerului. Asadar, pilota se poate folosi si in perioadele mai racoroase de toamna sau primavara.

Microfibrele Wellsleep®: ca puful, dar fara sa provoace alergii.

Microfibrele Wellsleep® sunt o alternativa excelenta la puful de gasca si totodata un mediu inospitalier pentru acarieni. In plus, aceste microfibre respira si sunt rezistente la apa.

Ele sunt extrem de usoare, deci corpul dumneavoastra se va simti ca in imbratisarea unui nor. Microfibrele din umplutura au o structura in zigzag, ceea ce da pilotei o calitate speciala, in comparatie cu alte pilote.

Pilota Siena reuneste cele mai cautate calitati ale materialelor pe care dorim sa le folosim la somn:

E delicata ca matasea,
Racoroasa si proaspata ca inul,
Rezistenta ca poliesterul,
Calduroasa natural ca lana si
Absorbanta ca bumbacul.
Comanda cu incredere Set Perna + Pilota 140 x 200 Dormeo Siena pe www.dormeo.ro la incredibilul pret de 339 lei



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu