marți, 27 decembrie 2016

Bicicleta Reebok ZR7 Pret si Pareri

Ofera experienta unui exercitiu care iti doresti sa continue atunci cand esti incepator, beneficiind in acelasi timp de cel mai bun antrenament posibil. O alternativa ideala pentru alergatul afara sau pentru abonamentul de la sala.

Mai multa forta cardiovasculara si rezistenta musculara datorita unui antrenament pe biciclet in confortul propriului camin, exact asa cum iti doresti.

Ofera 8 nivele de rezistenta controlata manual pentru un exercitiu cardiovascular eficient care poate deveni mai intens atunci cand nivelul tau de fitness se imbunatateste
Alegi dintr-un numar de 4 programe (insclusiv cronometru, distanta parcursa, caloriile arse, recuperare plus o optiune manuala) care iti permit sa adaugi variatie exercitiului tau de fiecare data cand urci pe bicicleta.
·         Monitorizare facila a progresului prin intermediul unui ecran LCD de mari dimensiuni care afiseaza viteza, timpul, distanta, arderea caloriilor, pulsul, BPM si ora.
Ciclismul este o modalitate eficienta de a imbunatatii sanatatea ta cardiovasculara si de a-ti recastiga vitalitatea ajutandu-te in acelasi timp sa iti dezvolti muschii atat in partea superioara cat si inferioara.
Bicicleta Reebok ZR7 aduce o noua dimensiune ideii de practic – bucura-te de toate caracteristicile care iti imbunatatesc nivelul de confort si te motiveaza sa iti depasesti orice tinta.
Prin amplasarea comoda a senzorului de puls la incheietura transfera datele direct la monitorul LCD astfel incat poti sa-ti urmaresti progresul si sa ti pasul cu obiectivele in fitness.
Pedalele reglabile dispun de curele pentru o pozitionare sigura a picioarelor.
Exercitiile devin confortabile si poti pedala mai mult timp datorita unei sei confortabile care iti protejeaza fesele.
Ecranul LCD de mari dimensiuni afiseaza viteza, timpul, distanta, arderea caloriilor, pulsul, BPM si ora. Ofera 8 nivele de rezistenta sustinute de un volant de 7kg. 4 programe include cronometru, distanta tinta, calorii tinta, recuperare plus manual. Dispune de pedale reglabile si sa confortabila.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu