marți, 20 decembrie 2016

Dry Cooker Trilogy Pret si Pareri

Ultima inovatie in tehnologia de tip dry cooker iti permite sa pregatesti feluri de mancare mult mai nutritive si pur si simplu mai gustoase.

Pentru ca stim ca sanatatea celor dragi este cea mai mare prioritate a ta atunci cand gatesti zilnic, Dry Cooker Trilogy a fost conceputa special pentru ca tu sa servesti mancare mai buna pentru inima si silueta ta... si pur si simplu plina de savoare. Atunci cand folosesti Dry Cooker Trilogy ai nevoie doar de o picatura de ulei pentru a unge toata tigaia... acest produs devenind ideal pentru cei ce doresc sa duca un stil de viata sanatos sau trebuie sa urmeze o dieta saraca in grasimi.
Capacul din sticla asigura o circulare uniforma a temperaturii pe durata gatitului

Dry Cooker Trilogy este fabricat folosind proprietati termodinamice deosebite care permit aerului fierbinte sa circule uniform deasupra mancarii. Aceasta permite alimentelor sa se gateasca cu o distributie egala a caldurii, prevenind arderea sau coacerea inegala.
Propietatile ideale de retinere a caldurii asigura o mai buna conductibilitate a caldurii intr-un timp mai scurt. Folosesti capacul solid din sticla pentru a regla timpul de gatire si pentru a pastra temperatura ideala in interiorul tigaii.

Pregatesti mii de feluri de mancare simplu, chiar pe aragaz
Dry Cooker Trilogy poate fi folosit direct pe aragaz pentru a prepara un numar impresionant de feluri de mancare... de la fripturi si sosuri pe baza de carne, la legume sau deserturi fantastice. Propietatile termodinamice extraordinare economisesc energia Fabricata folosind propietati termodinamice extraordinare, Dry Cooker Trilogy gateste permitand aerului sa circule uniform deasupra mancarii. Datorita proprietatilor de conductibilitate excelente si a capacului solid, Dry Cooker iti permite sa economisesti timp si energie. Nu trebuie sa faci compromisuri la capitolul valoare nutritionala Dry Cooker Trilogy este conceput pentru a sigila in interiorul alimentelor gatite cat mai multi nutrienti, vitamine si minerale. Rezultatul este o mancare plina de savoare, suculenta si cu valori nutritionale ridicate. Curatatul e gata intr-o secunda datorita finetii deosebite a supafetelor tigaii Cooker Finetea deosebita a suprafetelor interioare si exterioare transforma tigaia intr-un produs extrem de usor de spalat, curatat si sters. Si pentru a ne asigura ca esti complet satisfacut de achizitie am inclus si o garantie de doi ani. BUCURA-TE DE MANCARURI CU GUST DEOSEBIT, GATITE MAI REPEDE SI MAI SANATOS – CU DOAR O PICATURA DE ULEI!
- bucura-te de alimente cu gust deosebit, gatite mai repede si mai sanatos - cu doar o picatura de ulei! - design inovator cu trei turnuri de incalzire pentru o mai buna circulare a aerului
- strat antiaderent pentru un gatit mai sanatos
- genereaza caldura mai rapid cu pana la 20% (vs. tigaile obisnuite)
- ideal pentru prajire, sotare, brezare, coacere si fierbere in abur
- maner detasabil si capac transparent de sticla cu suport pentru lingura
Comanda cu incredere Tigaia Dry Cooker Trilogy pe www.top-shop.ro la incredibilul pret de 69 lei, redus de la 149 lei
Achizitioneaza 2 tigai Dy Cooker Trilogy la numai 119 lei.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu