joi, 22 decembrie 2016

Inhalator Salin Wellneo Pret si Pareri

Wellneo Salt Inhaler - Solutia naturala, fara efecte adverse, pentru eliminarea alergiilor si cresterea imunitatii!
Beneficii:
- Mic, compact, forte usor si practic de folosit si depozitat
- Ajuta la tratarea infectiilor respiratorii
-  Creste rezistenta organismului la alergii
- Foarte eficient pentru reducerea problemelor respiratorii
- Combate sforaitul si reduce efectele nocive cauzate de fumat

Iti vei putea desfunda nasul si vei respira mai usor datorita inhalatorului salin Wellneo!

Te-ai saturat sa-ti simti nasul mereu infundat? Asta te impiedica sa-ti desfasori activitatile zilnice, obligand-te sa respiri pe gura si sa dormi prost?
Congestia sinusurilor poate surveni din cauza multor motive, dintre care infectia, anomaliile de structura, alergiile sau a rinita vasomotorii. Insa rezultatul este intotdeauna acelasi – senzatie deranjanta de nas infundat.
Un adjuvant complet natural
Indiferent de motiv, avem la dispozitie un adjuvant natural care iti va desfunda nasul si iti va permite sa respiri din nou normal. Incearca si tu Inhalatorul salin Wellneo, un dispozitiv medical ce beneficiaza de efectele testate clinic ale terapiei saline!
 nhalatorul salin Wellneo: o pipa salina utila cu sare de la Salina Praid din Transilvania
Inhalatorul salin Wellneo este o pipa utila din portelan umpluta cu cristale de sare provenita de la Salina Praid din Transilvania.

Introduci simplu pipa in gura si respiri prin ea inhaland sarea care se afla dispusa intr-un saculet in interiorul dispozitivului. Printr-o utilizare zilnica de scurta durata vei beneficia de numeroase beneficii asupra sanatatii dintre care amintim:
O respiratie mai usoara si un suflu care revine mai usor
Curatarea sistemului respirator de alergeni
Se indeparteaza mai usor mucozitatile persistente
Reduce disconfortul cauzat de fumat
Reduce sforaitul
Un tratament mai rapid al racelilor si al infectiilor respiratorii Terapia salina
Un remediu pentru senzatia de nas infundat inca din timpuri stravechi
Oricine a petrecut la malul marii macar o zi stie ca aerul bogat in sare este un lucru deosebit. Poti sa respiri mai usor si sa te simti mai bine imediat – toate din cauza propietatilor curative ale sarii. Nu e de mirare ca oamenii au folosit sarea in scopuri terapeutice inca de acum cateva milenii si au crezut ca terapia salina amelioreaza simptomele bolilor respiratorii. In ziua de azi, terapia salina este un tratament alternativ utilizat ca adjuvant in cazul problemelor respiratorii:
- Usureaza respiratia
- Calmeaza simtomele alergiei la polen dar si ale altor alergii
- Reduce simptomele neplacute ale astmului
- Tratament in cazul racelii si infectiilor
Curata sistemul respirator
Ideal pentru copii
Mate s-a imbolnavit de crup prima data la 10 luni. Desi sunt sora medicala, m-am speriat ingrozitor. Dispneea in timpul noptii poate fi mortala. Unul dintre colegii mei doctori, a carui copil a avut crup de cand era mic a folosit un inhalator salin. Si din cauza ca rezultatele au fost cu adevarat deosebite, am decis sa cumpar si eu unul. Dupa cateva utilizari, crizele provocate de boala au inceput sa cedeze... iar acum suntem in stadiul in care nu mai avem crize nici chiar toamna sau in stmul debuteaza de obicei mai repede in viata pacientului decat orice alta boala cronica, fiind o povara pentru intreaga viata la nivel individual, al carierei si al comunitatii. In jur de 10% dintre adultii cu astm sufera de o forma severa a bolii, care se trateaza dificil. Ideal pentru regenerarea intregului corp Plamanul in organismul omului modern este agresat de aerul poluat datorita faptului ca noi toti respiram un numar foarte mare de toxine. Pipa salina actioneaza ca „dispozitiv de detoxifiere” chiar si pentru oamenii care nu sufera de afectiuni respiratorii. Pipa salina curata si regenereaza eficient intregul corp, permitand plamanilor sa functioneze mai bine, crescand aportul de oxigen. Terapia salina – o solutie extraordinara pentru problemele respiratorii Terapia salina este 100% naturala, sigura si presupune un tratament fara medicamente. Ofera o ameliorare a simptomelor pe termen lung si poate fi utilizata ca tratament adjuvant in medicatia prescrisa sau chiar ca tratament propriu-zis. Terapia salina se bazeaza pe principiul expunerii prelungite la microclimatul gasit in saline sau in pesterile sarate. Cu ajutorul inhalatorului salin Wellneo, poti beneficia de efectul tamaduitor al aerului curat dintr-o pestera sarata chiar la tine acasa. Pipa salina este de fapt un mediu salin portabil si este umpluta cu sare provenita de la Salina Praid din Romania. Beneficiile sarii de Praid Salina Praid este o minune geologica datorita celor mai bine de 3 miliarde de tone de sare, aceasta fiind extrasa inca din secolul 2 DC. Propietatile curative ale sarii de Praid sunt renumite si apreciate datorita existentei unor facilitati de tratament terapeutic in partea abandonata a salinei. Poti si tu sa te bucuri acum de proprietaile sale curative deosebite intrucat: Usureaza respiratia si ajuta reabilitarea in urma bolii Este o completare a tratamentului medical Curata sistemul respirator Calmeaza simptomele alergiei la polen dar si ale altor alergii Reduce simptomele neplacute ale astmului Este un tratament mai rapid al racelilor si al infectiilor respiratorii Reduce disconfortul cauzat de fumat Combate sforaitului Asemenea unui irigator nazal pe care il folosim pentru a curata fosele nazale, folosirea pipei inhalator salin ajuta la indepartarea impuritatilor pe care le respiram in fiecare zi si totodata ne ajuta sa vindecam si sa calmam inflamatia plamanilor si a cailor respuratorii.
Numai 15 minute pe zi te ajuta sa respiri mai usor.
 Ti inhalatorul salin Wellneo cu o mana si introduci saculetul cu sare cu cealalta mana prin gaura. Apoi pozitionezi inhalatorul in gura. Respiri pur si simplu, timp de doar 15 minute pe zi si vei simti efectul benefic asupra sitemului respirator.
Comanda cu incredere Inhalatorul Salin Wellneo pe www.liveactive.ro la incredibilul pret de 99,00 lei.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu