marți, 27 decembrie 2016

Rasnita Electrica Sare/Piper Pret si Pareri

Rasnitele din otel inoxidabil, cu contururi netede si elegante, macina sarea si piperul exact asa cum doresti prin reglarea gradului de finete. Ledul indicator din parte inferioara, rezista la coroziune.
Renunta la macinatul manual

Te-ai saturat sa adaugi prea mult sare sau prea putin piper? Macinatul manual devine suparator cand trebuie sa te tot intrerupi din gatit?

Rasnitele electrice pentru sare si piper Delimano iti permit sa macini precis sarea si piperul exact asa cum doresti de la finetea unui fir de praf pana la granulatia unei firmituri. Regleaza rasnitele la nivelul de finete dorit si apoi apasa butonul de deasupra pentru a macina - se folosesc baterii.

Pentru mai multa functionalitate, rasnitele electrice pentru sare si piper Delimano sunt dotate cu un led de control in partea inferioara, pentru a vedea exact ce cantitate de condiment adaugi in supa preparata sau in farfurie, cand servesti cina la lumina lumanarii!

Contururile netede si atragatoare adauga un plus de modernitate si eleganta

Rasnita electrica pentru sare piper Delimano este fabricata din otel inoxidabil rezistent.

Structura transparenta din acryl din jurul partii inferioare te ajuta sa vezi continutul cu usurinta – sarea de mare se diferenteaza perfect fata de piperul negru!

Oaspetii tai vor fi impresionati de acest adaos deosebit la masa din sufragerie.
Functioneaza cu baterii

Daca te afli in preajma aragazului sau stai la masa, te vei bucura de simpla manevrare cu o singura mana a rasnitei electrice! Odata ce ai introdus bateriile, pur si simplu potrivesti glisorul pentru a controla finetea si a obtine granulatia dorita.. Apasa butonul de deasupra si rasnita va macina automat.

Parte inferioara este iluminata pentru o precizie sporita

Lumina din partea inferioara iti permite sa vezi cantitatea exacta de condiment adaugata – perfect pentru o cina la lumina lumanarii pe care nu vrei sa o intrerupi inutil!
Rasnita din ceramica previne coroziunea
Rasnita din ceramica este conceputa special pentru sare de mare, pentru a preveni coroziunea si mentinerea granulatiei perfecte.
Comanda cu incredere Rasnita Electrica Sare/Piper pe www.delimano.ro la incredibilul pret de 69,00 lei.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu