luni, 19 decembrie 2016

Crema cu Extract de Melc Ivyss Pret si Pareri

Crema cu Rxtract de Melc Ivyss Pret si Pareri


Beneficiaza acum de cele 7 beneficii ale Cremei cu Extract de Melc Ivyss Plant: curatarea in profunzime a pielii reducerea iritatiei si acneei diminuarea rapida a ridurilor hidratarea si protejarea tenului produs 90% din substante naturale nu cotine parabeni testata dermatologic Cu efect 5 in 1, Ivyss Plant este o crema unica, naturala, care curata pielea, reduce iritatia si acneea, actioneaza asupra ridurilor, hidrateaza si iti protejeaza tenul! Crema cu extract din melc si ulei de jojoba reprezinta o solutie completa si echilibrata, ce combina puterea extractului din melc cu proprietatile emoliente ale uleiului de jojoba, cu structura similara cu a sebumului creat de pielea umana. Crema cu extract din melc contine peste 90% substante naturale, nu contine parabeni sau parafine si este testatata dermatologic. Extractul din melc este o substanta creata de o fiinta vie - melcul Helix Aspersa - cu scopul de a-si proteja, vindeca si regenera propria piele. Extractul din melc actioneaza in mod complex avand urmatoarele efecte: curata in profunzime epiderma si deschide porii favorizand eliminarea punctelor negre impiedica dezvoltarea bacteriilor ce cauzeaza acneea accelereaza procesului de exfoliere si formarea unui strat nou si sanatos de piele calmeaza iritatiile aparute in urma arsurilor solare, epilare, barbierit , melasma (pete sarcina) cicatrizeaza - diminueaza cicatricile, ridurile si petele de pe fata si decolteu hidrateaza, regenereaza si creste elasticitatea tesuturilor prin activarea secretiei de colagen si elastina protejeaza pielea impotriva radicalilor liberi regenereaza si infrumuseteaza pielea
Cum functioneaza:
Se aplica de doua ori pe zi, pe un ten curat. Poate fi folosita drept crema baza pentru machiaj. Se aplica cu cel putin 15 minute inainte de expunerea la soare daca o aplicati in timpul zilei.Pentru rezultate mai rapide se asociaza cu Serul activ reparator cu extract din melc Ivyss Plant.
Se recomanda tenului normal sau usor gras!
Comanda cu incredere crema cu Extract de Melc Ivyss pe www.top-shop.ro la incredibilul pret de 49,50 lei, redus de la 99,00 lei.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu