marți, 20 decembrie 2016

Multi Tool - Unealta electrica pentru taiat si slefuit Pret si Pareri

Renovarea casei sau micile modificari pe care esti nevoit sa le faci in casa nu iti vor mai da batai de cap! Cu noul Multi Tool de la Aloshop poti razui, slefui, decupa si taia tot ce ai nevoie pentru a-ti decora casa asa cum iti doresti.

Multi Tool este perfect pentru a taia lemn, PAL, linoleum, parchet, gips carton, plastic, metal moale si multe altele, toate acestea cu o singura unealta. Datorita inovatoarei tehnologii de oscilatie, cu Multi Tool vei obtine rezultate perfecte, iar tehnologia soft-touch a manerului ergonomic iti ofera siguranta si usurinta in folosire, eliminand vibratiile.

Multi Tool este o accesoriul de nelipsit, fiind compact si avand un motor puternic cu 6 trepte de viteza. Acum poti renova casa sau poti face mici modificari cu Multi Tool, unealta ta de nadejde! Acum poti taia, razui sau face modificari foarte usor cu Multi Tool, unealta electrica puternica si compacta, potrivita pentru a taia cu precizie sau a slefui chiar si in cele mai stramte colturi, redand lemnului un aspect nou si fin. Avantaje: Este perfecta pentru lemn, parchet, gips carton, plastic, profile si metale moi si multe altele. Acum vei putea face singur toate activitatile de bricolaj necesare in casa, garaj si gradina, fara unelte scumpe si greu de utilizat! Fie ca sunteti un amator sau expert, Multi Tool va ofera rezultate profesionale de fiecare data. Compact si cu un motor puternic, Multi Tool este perfecta pentru a taia, razui, decupa sau slefui si poate fi folosita pentru lemn, parchet, linoleum, gips carton, plastic si metale moi.
Accesorii:
- Lama universala pentru taiat
- Adaptor pentru slefuit
- 4 foi abrazive - Razuitor din otel
- Adaptor - Cheie Allen
Detalii tehnice:
- Putere: 220 W
- 6 trepte de viteza
- 11000-19000 oscilatii pe minut
- Maner ergonomic soft-touch
Comanda cu incredere Multi Tool - Unealta electrica pentru taiat si slefuit pe www.aloshop.tv la incredibilul pret de 399,00 lei + 1 Colier CADOU.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu