marți, 20 decembrie 2016

Sistem complet pentru ten Clyro Pret si Pareri

Sistem complet pentru o piele fara pete, stralucind de sanatate Daca esti in cautarea unei solutii demachiante complete care curata petele existente oferind totodata protectie pentru piele impotriva eruptiilor viitoare, raspunsul este solutia demachianta si purificatoare in 3 pasi Clyro. Sistemul Clyro care are la baza o formula stiintifica care curatata, purifica si repara pielea pentru a-ti oferi un aspect vibrant, sanatos, prevenind totodata expunerea viitoare la bacterii daunatoare.
Program facil in 3 pasi pentru o piele perfect curata
Clyro contine particule cristalizate care patrund direct in structura de baza a petei si/sau punctului negru, ucigand bacterile care au provocat aparitia acestora. Acest program simplu in 3 pasi este tot ce ai nevoie pentru o piele perfect curata:
- Exfoliantul curata murdaria si machiajul pentru a inlatura impuritatile. Efectul de peeling delicat, indeparteaza celulele moarte ale pielii evitand patrunderea in interiorul porilor si deschiderea acestora.
- Tonicul purificant fara alcool indeparteaza grasimea si sebumul din pori pentru a-i desfunda si purifica. Contine ingrediente naturale, calmante, cum ar fi aloe si alte extracte botanice.
- Gelul reparator foloseste particule micro- cristalizate pentru a vindeca petele si pentru a preveni eruptiile viitoare.
Este inclusa o crema mata puternic hidratanta
Pachetul Clyro include o crema puternic hidratanta; recomandam aplicarea acesteia dupa fiecare pas. Crema pastreaza pielea protejata de elementele nocive asigurandu-i totodata aspectul neted, hidratat si mat. Testat clinic si dermatologic Formula Clyro este testata clinic si dermatologic.
Testata clinic si dermatologic, aceasta solutie faciala in 3 pasi include:
- Demachiant exfoliant,
- Tonic purificant,
- Gel reparator si Crema hidratanta
- persoanele care au mereu probleme cu petele si/sau punctele negre la nivelul fetei
- cei care sunt in cautarea unui program eficient de curatare
- cei care doresc sa inlature definitiv eruptiile cutanate si petele de la nivelul f
Comanda cu incredere Sistemul complet pentru ten Clyro pe www.top-shop.ro la incredibilul pret de 119 lei, redus de la 199 lei.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu