duminică, 25 decembrie 2016

Saltea Dormeo Siena Pret si Pareri

Garantie 6 ani pentru forma saltelei. 30 de zile de testare.
Saltea ferma cu zona de mijloc intarita pentru o sustinere sigura intreaga noapte! Bucura-te de 16 cm de Ecocell® si de un interior ce permite ventilarea si controlul umiditatii, protejat impotriva alergenilor. Aceasta saltea are o garantie de 6 ani.

Saltea simpla, esentiala cu o zona de mijloc pentru o sustinere suplimentara

Salteaua Dormeo Siena este o saltea confortabila, ferma, opunand o rezistenta optima conceputa sa ofere sustinerea gatului, sirei spinarii si a soldurilor. Pentru a-ti oferi o sustinere ideala detina zona mediana intarita, special fabricata pentru a se mula pe corp in orice pozitie.

Vei avea un somn sanatos si revigorant cu ajutorului interiorului ferm Ecocell®

Salteaua Dormeo Siena este potrivita oricui se afla in cautarea unei saltele ferme si pline de prospetime. Interiorul este alcatuit din 16 cm de spuma de calitate Ecocell® care se adapteaza la contururile corpului tau pentru un confort incredibil si o excelenta aliniere a coloanei in timpul somnului.

Protejeaza impotriva alergenilor comuni pentru un somn neintrerupt



Multumita tratamentului fetei cu CleanEffect® Salteaua Dormeo Siena te ajuta sa creezi un mediu de dormit igienic protejat de germeni, bacterii, acarieni si mirosuri neplacute. Pentru mai multa aerare a fost adaugat materialul 3D Airmesh in partea inferioara si laterala, astfel incat sa te poti odihni pe o saltea plina de prospetime, uscata si ventilata.

Fata detasabila cu fermoar practic

Husa saltelei este prevazuta cu un fermoar practic pentru ca tu sa il poti desface si sa o indepartezi ori de cate ori doresti, cu usurinta. Poti sa o speli in masina de spalat pentru a pastra un mediu de dormit sanatos si proaspat.

Trezeste-te proaspat si odihnit dupa ce ai dormit pe Salteaua Dormeo Siena.
Aceasta face ca Salteaua Dormeo Siena sa fie perfecta pentru persoanele predispuse la alergii si astm. Husa cu fermoar practic se poate inlatura si se poate spala in masina de spalat.

Material 3D Airmesh pentru ventilare si prospetime

Materialul special 3D Airmesh din partile laterale si din partea inferioara a saltelei este supra aerat. Mii de orificii ofera o circulare a aerului optima pentru ca mediul de dormit sa ramana proaspat si uscat.
Comanda cu incredere Saltea Dormeo Siena pe www.dormeo.ro la preturi incepand cu 599 lei.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu