luni, 26 decembrie 2016

Masina de tocat 4 in 1 Utile Pret si Pareri

Proceseaza 1,5 kg de carne doar intr-un minut! Acest aparat practic de bucatarie combina 3 accesorii diferite pentru a oferi 4 functii distincte - tocare, umplere carnati, intinde foi de aluat/carne si stoarcere fructe, printre care si struguri sau rosii.
Motor puternic de 1800 W
3 accesorii de tocare (fin, mediu, mare)
Stabilitate
Dimensiune ideala pentru depozitare usoara
Masina de tocat universala care face de toate!

Daca ai tot amanat decizia de a cumpara o masina de tocat carne doar pentru ca nu ai folosi-o destul de des, acest aparat 4 in 1 de la Delimano este exact ceea ce asteptai. Cu totii vrem sa evitam chimicalele si conservantii pe care ii contin produsele din comert, in special carnea gata tocata. Cu ajutorul masinii de tocat carne 4 in 1, nu exista limite cand vine vorba de prepararea mancarii prin tocare.

Poti toca orice tip de carne : dimeniune mica, medie sau mare.
Poti face singur carnati.
Include accesoriu pentru prepararea rulourilor cu carne si a fileurilor.
Il poti folosi chiar si la stoarcerea fructelor sau a rosiilor.


Cele 3 lame asigura 4 intrebuintari practice

Masina de tocat Utile 4 in 1 este prevazuta cu 3 accesorii de aluminiu (fin, mediu, mare) care, montate la aparat, il transforma in tocator, pistol de umplere, adaptor pentru carnati, presa pentru aluat/carne si storcator.

Accesoriul pentru stoarcere proceseaza si fructele moi

Poti folosi accesoriul pentru stoarcere si cand vrei sa faci suc de mure, curmale, capsuni, rosii si alte fructe delicioase.

Proceseaza 1,5 kg de carne doar intr-un minut!

Masina de tocat Utile 4 in 1 este prevazuta cu un motor puternic cu autoreglare de 1800 W care poate procesa pana la 1,5 kg de carne doar intr-un minut!

Functia de "mers inapoi" impiedica blocarea mecanismului;in plus, functia de mers inapoi face sa nu mai trebuiasca sa te opresti pentru a demonta aparatul atunci cand mecanismul se blocheaza - dai doar inapoi si indepartezi bucatile indaratnice.

Stabil si practic pentru manevrare si depozitare usoare

Aparatul este prevazut, pe toata lungimea, cu o talpa pentru stabilitate si are dimensiunea perfecta pentru manevrare si depozitare usoare (32 x 15 x 34cm, 3,5 kg greutate).

Raport optim intre putere si pret

Gratie raportului optim intre putere si pret, nu mai e nevoie sa amani decizia de a iti dota bucataria cu acest aparat util. Masina de tocat Utile 4 in 1 te ajuta nu doar sa consumi carne mai sanatoasa si mai proaspata decat cea din comert, ci, gratie functionalitatilor suplimentare, aparatul iti vine in ajutor si la prepararea altor alimente, dovedindu-si astfel puterea in bucatarie

Conceput pentru curatare usoara

Masina de tocat Utile 4 in 1 este usor de curatat, toate componentele fiind detasabile.
Comanda cu incredere Masina de tocat 4 in 1 Utile pe www.delimano.ro la incredibilul pret de 299 lei.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu