luni, 26 decembrie 2016

Perna Contour, 30x50 cm Silver Ion Contour Dormeo Pret si Pareri

Perna cu forma anatomica, fabricata din spuma Ecocell cu o suprafata profilata sustine capul si gatul oferind totodata un masaj delicat al capului in timpul somnului. Cu ajutorul 3D Airmesh dispusa pe ambele laturi se obtine o circulare a aerului continua iar perna va ramane proaspata si uscata.


Experimentezi masajul si sustinerea delicata in timpul somnului

Majoritatea pernelor, in afara de faptul ca sunt mari si pufoase nu ofera suficienta sustinere gatului si capului. Din aceasta cauza te rasucesti si te intorci, poate chiar sforai si te trezesti obosit.

Incearca Perna Dormeo Silver-ion Contour ce iti ofera sustinerea de care ai nevoie pentru a obtine somnul dorit. Conturul anatomic al Pernei Dormeo Silver-ion Contour detine un profil special piramidal care iti ofera o senzatie mai fina la atingere si se adapteaza perfect capului si gatului. Datorita profilului piramidal iti ofera un efect de masaj mult mai bland in timpul somnului.

Forme anatomice pentru mai multa sustinere pentru cap si pentru gat

Un design ce sustine formele anatomice pentru cei ce se afla in cautarea unei perne confortabile dar care prefera o forma anatomica moderna in locul uneia traditionale.

Beneficii:

Parte superioara cu interior Ecocell cu profil special piramidal
Tratament Clean Effect pentru materialul suprafetei
Protectie antibacteriana si anti acarieni de praf.
3D Airmesh dispusa pe ambele laturi pentru o senzatie de finete si racoare
Fata detasabila si lavabila.
Suprafata interioara pentru protectie
Informatii tehnice:

Suprafata fetei: 100% poliester
Suprafata laturi: 100% poliester (Plasa 3D)
Suprafata interioara: 100% poliester
Interior: Spuma PU (Ecocell)
Inaltime interior: 10/8 cm, stratul suprafetei superioare din spuma PU de 3 cm ( forma ondulata 2cm ): suprafata interioara din spuma PU mai ferma 5/7cm
Sustinere sigura si ferma datorita interiorului Ecocell

Daca esti in cautarea unei sustineri ferme, aceasta perna este exact ceea ce iti trebuie. Interiorul este fabricat din spuma Ecocell de inalta calitate, conceput special pentru confortul din timpul somnului.

Este permanent elastica cu o structura celulara tridimensionala, care permite o circulare a aerului eficienta si oferind puncte de adaptabilitate excelente. Aceasta spuma ferma retine forma constant, indiferent de presiunea aplicata asupra sa. Natura elastica a Ecocell ii permite sa se conformeze contururilor unice ale corpului tau.

Ventilare superioara datorita perforatiilor si materialului de pe laturi ce permite respiratia pielii

In timpul somnului eliberam umezeala in asternut. Pentru a o evapora in mod eficient aceasta perna este prevazuta cu perforatii verticale astfel incat transpiratiei sa i se permita sa fie indepartata cu usurinta, pentru o mai mare prospetime a pernei.

De asemeni, suprafetele laterale sunt fabricate din material 3D Airmesh care permite respiratia pielii si va asigura o circulare a aerului continua prin interiorul pernei oferind un ambient pentru somn uscat si proaspat.

Utila persoanelor care sufera de alergii

Materialul suprafetei pernei este tratata cu Clean Effect care actioneaza cu efect antibacterian si impotriva acarienilor de praf., pentru un maxim de igiena si prospetime. Clean Effect previne aparitia acarienilor de praf care sunt una dintre cauzele majore ale alergiilor in ambientul pentrul dormit.

Pentru un plus de igiena suprafata se poate indeparta complet si spala la masina la 40 de grade.
Comanda cu incredere Perna Contour30x50 cm Silver Ion Contour la incredibilul pret de 149,00 lei.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu