luni, 26 decembrie 2016

Set de lenjerie Mosaic Pret si Pareri

Set de lenjerie de pat trendy cu model geometric cu triunghiuri verzi sau galben-miere, perfect pentru a da dormitorului tau o tusa contemporana. Satin/bumbac extra-moale, afla mai multe.

Un aspect nou pentru a-ti revigora dormitorul

Improspateaza-ti casa cu noul nostru set de lenjerie de pat Dormeo Mosaic cu model special conceput pentru a aduce un stil contemporan in dormitorul tau.

Modelul geometric cu triunghiuri colorate inveseleste decorul

Modelul geometric cu triunghiuri in tonuri de galben-miere sau verde inveseleste decorul, in acelasi timp aducand un sentiment echilibrat de stare de bine.

Asorteaza cum iti place

Design 4 in 1 - aranjeaza-ti dormitorul in patru feluri diferite cu o singura lenjerie de pat. Acest set de lenjerie de pat are un model modern pe o parte, iar pe cealalta, o singura culoare. Iti da ocazia sa alegi dintre patru variante moderne diferite doar prin asortarea diferitelor parti ale fetelor de perna si ale huselor de pilota.

Bumbacul pur satinat asigura un aspect matasos, stralucitor

Setul de lenjerie de pat este facut din bumbac satinat 100% natural, ceea ce ii da un aspect catifelat si neted, ca matasea.

Inchidere cu nasturi/clapa

Inchiderea practica, cu nasturi, a husei de pilota si cu clapa a fetei de perna usureaza foarte mult manevrarea.

Lavabil la masina datorita compozitiei excelente a materialelor

Compozitia materialelor: Satin 55% (lyocel - Tencel) si 45% bumbac - lavabile la masina, nu isi pierd culoarea in timp.
Comanda cu incredere Set de lenjerie Mosaic Dormeo pe www.dormeo.ro la incredibilul pret de 99,00 lei, redus de la 139,00 lei.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu