luni, 26 decembrie 2016

Flexi Wonder Pro Pret si Pareri

Şi dumneavoastră cunoaşteţi Flexi Wonder, furtunul care se lungeşte sub presiunea apei, care întrece calitativ toate furtunurile cunoscute până acum, şi că mai mult de zece milioane de cumpărători mulţumiţi, au făcut ca acest furtun de stropit să fie cel mai bine vândut produs din lume? Nici un fel de furtun, fie galben, albastru sau negru, nu ating calitatea cunoscutului furtun original verde de la Mediashop!
Dacă v-a plăcut să lucraţi cu Flexi Wonder, pur şi simplu o să adoraţi Flexi Wonder Pro! Sub presiunea apei, vedeţi cum se întinde sub ochii dumneavoastră, fără apă îşi revine la lungimea iniţială.

Cu tehnologie unică de racordare
Este conceput cu tehnologie de racordare specială, care nu lasă nici măcar o picătură să se prelingă pe lângă. Secretul se ascunde în materialul extrem de rezistent şi care este de trei ori mai puternic decât originalul. Presiunea de 20 bari poate deteriora alama, dar capul de racordare a Flexi Wonder Pro rezistă fără să se deterioreze.

Nu mai sunt scurgeri!
Spuneţi adio furtunurilor din care se scurge apa, care mai repede vă udă pe dumneavoastră decât să ude grădina. Construcţia este asemănătoare cu cea a furtunurilor profesionale de pompieri: în interuor este un furtun elastic rezistent, care sub presiunea apei se întinde şi care pe exterior este protejat de un material special protector îmbunătăţit.

Protecţie împotriva razelor UV!
Pe exterior un material special care asigură protecție împotriva razelor dăunătoare ale soarelui, astfel crește durata de viață a furtunului. Acest furtun aproape că nu se poate distruge, din acest motiv, îl veţi folosi foarte mulţi ani! Materialul este deosebit de rerezistent, surprinzător de robust, şi cu toate acestae încape într-o mână, şi ocupă puţin loc când îl depozitaţi.

Accesorii Gratis!
Comandaţi acum furtunul de stropit Flexi Wonder Pro, şi noi vă facem cadou o cutie practică pentru păstrare precum şi un cap de pulverizat Delexe cu 6 funcţii. Nu rataţi această ocazie unică!
Sub presiunea apei se întinde
Fără apă se micşorează
Cu tehnologie unică de racordare
Se poate folosi până la o presiune de 7 bari
Cutie de depozitare GRATIS
Cap de pulverizare Deluxe GRATIS

CONŢINUT COLET
1 x Flexi Wonder Pro
1 x Cutie pentru păstrarea furtunului
1 x Cap de pulverizat Deluxe

MĂRIMI DISPONIBILE
7,5 m
15 m
22,5 m
30 m
Comanda cu incredere Flexi Woonder Pro doar pe www.mediashoptv.ro la incredibilul pret de 149,00 lei.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu