vineri, 23 decembrie 2016

Saltea Ecoccell clima Pret si Pareri

Ecocell Materialul se adapteaza si sustine perfect corpul, datorita structurii celulare speciale. Aerul circula foarte usor, pentru ca tu sa dormi intr-un mediu uscat si igienic. Design-ul sinusoidal distribuie sustinerea in 3 zone, astfel incat spatele, zona lombara, soldurile, picioarele si coapsele sa aiba sustinerea de care au nevoie. Design-ul ergonomic este creat special pentru maxim confort si sustinere. Materialul 3D Airmesh este incorporat in saltea intr-un mod inovator si permite aerului sa circule usor, pastrand patul uscat si racoros. Ioni de argint Husa saltelei este tratata cu ioni de argint care au un efect natural anti bacterian si anti microbian. Vascoza Este adaugata in husa saltelei. Tine umezeala departe si ofera un efect racoritor pe durata intregii nopti. Vascoza adauga si o stralucire frumoasa husei saltelei. Husa este detasabila si lavabila si poate fi curatata foarte usor. Spuma adaptabila Ecocell are o structura celulara deschisa, ceea ce ajuta la circulatia aerului si iti permite sa dormi intr-un mediu uscat si igienic. Designul sinusoidal distribuie perfect greutatea in 3 zone de confort, pentru ca spatele, zona lombara, soldurile si picioarele tale sa beneficieze de suportul de care au nevoie. Materialul 3D Airmesh este incorporate in husa saltelei si permite aerului sa circule prin saltea, pastrand-o mereu uscata si proaspata. Husa saltelei este tratata cu ioni de argint care au un efect natural anti-bacterian si anti-microbian. Va tine la distanta intotdeauna mirosurile neplacute, oferind saltelei un plus de igiena si prospetime. Proprietatile antistatice iti vor asigura un mediu de dormit perfect.
Husa este detasabila si lavabila si poate fi curatata foarte usor.
Salteaua Dormeo Ecocell este vidata pentru maxima protectie, transport usor si din motive ecologice. Husa saltelei este certificate CleanEffect, ceea ce garanteaza ca produsul este de calitate superioara. Anatomica si ortopedica;
Anti-alergica si anti-bacteriana;
Protectie cu ioni de argint; 3 zone de confort;
Husa detasabila si lavabila; Garantie 6 ani.
Comanda cu incredere salteaua Ecocell clima  + Pilota 4 Anotimpuri CADOUpe www.dormeo.ro la incredibilul pret de 649 lei, redus de la 999 lei.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu