luni, 26 decembrie 2016

Topper Renew Eucalyptus 6 cm Pret si Pareri

Dormeo Renew Eucalyptus - confort sporit si somn natural

Reda pe loc confortul oricarui pat
Fata cu reglare termica naturala, facuta din fibre de eucalipt Tencel®
Hipoalergic si rezistent la bacterii
Se adapteaza contururilor corpului si confera o senzatie de imponderabilitate
Reduce durerea la nivelul spatelui, umerilor, gatului si soldurilor
Sustine pozitia naturala de dormit
Minimizeaza transferul de miscare si, astfel, deranjul pricinuit de partenerul de viata
Husa detasabila si lavabila.
Solutie practica: usor de folosit, de depozitat si de intretinut

O combinatie de spuma memorie moale si Tencel termo-reglant

Topperul Dormeo Renew Eucalyptus este facut din spuma cu memorie si are husa facuta din Tencel, un material produs din fibre de eucalipt. Are toate beneficiile pe care le ofera produsele din spuma cu memorie - confort incredibil si senzatie de imponderabilitate Spuma cu memorie reactioneaza la temperatura corporala si se muleaza dupa formele fiecarui individ in parte. Reduce punctele de presiune si ajuta la relaxarea muschilor pentru un somn relaxant.

Husa din tencel are excelente proprietati termo-reglante si absoarbe umezeala, oferind astfel un excelent mediu igienic si hipoalergenic in mod natural. Respira odata cu corpul tau si optimizeaza temperatura, asigurandu-se ca nu iti este prea cald sau prea frig noaptea.

Somn confortabil pe orice suprafata

Renew Eucalyptus este un topper de generatie noua care iti va transforma patul existent sau canapeaua intr-un pat de exceptie, gratie stratului sau gros de excelenta spuma cu memorie si husa naturala facuta din Tencel. Este atat de usor, ca il poti folosi:

acasa, pentru a creste confortul vechi saltele sau canapelei pline de galme
la casa de la tara, pentru a transforma canapeaua extensibila
pe paturile incomode din camin sau din camerele de oaspeti

Topperul Renew Eucalyptus iti protejeaza spatele

Somnul pe o suprafata inconfortabila precum o saltea veche sau o canapea deformata favorizeaza aparitia unor zone de tensiune in corp. Acestea se traduc prin dureri de spate, de gat, rigiditate musculara sau migrene de dimineata. Topperul Renew Eucalyptus este realizat din spuma cu memorie pentru a ajuta la distribuirea greutatii corporale uniform si la reducerea tensiunii in umeri, coapse si incheieturi.

Miezul lui este facut din 6 cm de spuma cu memorie care ofera sustinere excelenta corpului tau.
Husa cu Fermoar din Tencel
Partea inferioara cu invelis anti-alunecare
Topperul Renew Eucalyptus mentine alinierea corecta a coloanei vertebrale si ajuta la imbunatatirea circulatiei sangvine. Prin urmare, este recomandat pentru persoanele cu probleme de spate si coloana.
O solutie grozava pentru cupluri

Cand iti vei transforma complet si pe loc patul cu topper-ul Dormeo Renew Eucalyptus, te vei bucura de lipsa totala de transfer de miscare de pe o parte a patului pe cealalta. Nu iti vei deranja partenerul daca te misti mult noaptea si nici dimineata, cand cobori din pat.
O solutie grozava pentru cupluri

Cand iti vei transforma complet si pe loc patul cu topper-ul Dormeo Renew Eucalyptus, te vei bucura de lipsa totala de transfer de miscare de pe o parte a patului pe cealalta. Nu iti vei deranja partenerul daca te misti mult noaptea si nici dimineata, cand cobori din pat.


Transformare imediata a oricarui pat

Topper-ul Renew Eucalyptus iti transforma intr-o clipa salteaua sau canapeaua intr-un pat comod cu un strat gros de spuma cu memorie si beneficiile naturale ale fibrelor de eucalipt. In acelasi timp, este usor si se potriveste fara probleme pe orice suprafata.

Beneficiile naturii pentru sanatatea ta si maximum de confort in timpul somnului

Husa de saltea neteda si catifelata, facuta din Tencel®, are toate beneficiile fibrelor naturale de eucalipt. Este hipoalergenica si impiedica intrarea bacteriilor in saltea, astfel creand un mediu de dormit intru totul igienic.

Tencel are proprietati termo-reglante si mentine temperatura optima in timpul noptii. Absoarbe si elibereaza repede umezeala din saltea, mentinand suprafapa pe care dormi uscata si fara mirosuri neplacute.


Strat gros de spuma cu memorie care se muleaza dupa corpul tau

Spuma cu memorie nu este niciodata prea dura, prea moale, prea calduroasa sau prea friguroasa, intrucat se adapteaza perfect greutatii, formei si temperaturii corpului tau. Atunci cand te trezesti, aceasta revine la forma sa originala si este o certitudine ca va ramane ca noua de fiecare data

Produs complet reciclabil si ecologic

Daca esti in cautarea unui topper prietenos mediului vei fi multumit sa stii ca atat Ecocell, cat si spuma cu memorie sunt reciclabile si ca topperul Dormeo Renew Eucalyptus este fabricat din materilale cu impact foarte scazut asupra mediului.

Potrivit pentru:

Oricine vrea sa adauge un plus de moliciune si de confort saltelei sale
Saltelele vechi, sofale, paturi extensibile
Oricine este constient de beneficiile materialelor naturale
Persoanele predispuse la alergii si astm
Persoanele care transpira mult in timpul somnului si cauta o saltea cu proprietati termo-reglante
Celor care dorm pe o parte si pe burta

Compozitia materialelor:

Topper:

Miez: spuma viscoelastica poliuretanica (spuma cu memorie
Husa
Partea de sus si lateralele: Lyocell 70% (Tencel®), poliester 30%
Parte inferioara: Bumbac 20%, poliester 80% cu puncte anti-alunecare
Inaltimea topperului: 6 cm
Perna:

Miezul: spuma viscoelastica poliuretanica (spuma memorie)
Husa: Lyocell 70% (Tencel®), poliester 30%
Dimensiunile pernei: 30 x 50 cm, 10/8 cm inaltime
Topperul Dormeo Renew Eucalyptus este facut din spuma cu memorie si are husa facuta din Tencel, un material produs din fibre de eucalipt. Are toate beneficiile pe care le ofera produsele din spuma cu memorie - confort incredibil si senzatie de imponderabilitate.
CADOU: Perna Anatomica Renew Eucalyptus *Perna se va livra in acelasi pachet cu topper-ul
Comanda cu incredere Topper Renew Eucalyptus 6 cm pe www.dormeo.ro la incredibilul pret de 419,00 lei, redus de la 449,00 lei.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu