miercuri, 21 decembrie 2016

AB Generator - Aparat fitnes pentru un abdomen plat Pret si Pareri

Sunteţi disperat din cauza siluetei? Vreţi să scăpaţi de neplăcutele kilograme în plus? Doriţi şi dumneavoastră un aparat fitness revoluţionar, rapid şi incitant cu care într-un timp uimitor de scurt vă puteţi modela un corp atractiv, bine proporţionat, musculos şi sexi?

 Ab Generator a fost conceput pentru a slăbi rapid şi pentru a vă modela corpul. Un mod simplu, eficient şi rapid pentru antrenarea corpului şi pentru a scăpa de kilogramele în plus!
ÎN CE CONSTĂ SECRETUL AB GENERATOR?
Secretul aparatului multi funcţional Ab Generator, se ascunde în combinaţia dintre poziţia yoga privind în jos şi executarea abdomenelor, care, cu o putere uriaşă vă modelează corpul. În sfârşit, cu un singur tip de exerciţiu, vă puneţi în mişcare abdomenul, fesele, coapsele şi braţele. Folosirea zilnică, în mod regulat, vă poate modifica complet musculatura:
- Un abdomen plat
- Modelarea feselor
- Întărirea bicepşilor
- Siluetă de vis
- Reducerea celulitei
DOAR 5 MINUTE PE ZI!
- Folosirea zilnică, regulată a aparatului vă antrenează principalele grupe de muşchi ale corpului. Este prevăzut cu 5 trepte de intensitate: începător, intermediar, avansat, intensiv şi extrem, în acest fel vă găsiţi treapta de dificultate în funcţie de capacitatea dumneavoastră de efort. Când aţi terminat exerciţiile, pur şi simplu pliaţi aparatul şi îl puneţi sub pat sau în debara.
- 5 minute pe zi pentru modelarea corpului!
- Combinaţia între poziţia yoga privind în jos şi executarea abdomenelor
- Scăpaţi de surplusul de grăsimel
- Exerciţiile vă pun în mişcare abdomenul, fesele, coapsele şi mâinile
- În colet CADOURI
- Livrare Gratuită
- Acum la un preţ imbatabil!
COLETUL CONTINE:
1 x Aparat fitness AbGenerator
CADOU: 1 x Broşură cu sfaturi de alimentaţie
CADOU: 1 x Caiet cu exerciţii (color)
CADOU: 1 x Computer multifuncţional
 DATE TEHNICE
- Material: 89% oţel, 5,5% material plastic, 5,5% spumă
- Sarcină maximă: 110 kg.
- Greutate brută: 10 kg.
- Greutate netă: 8 kg.
ÎN COLET CADOURI Dacă comandaţi acum aparatul fitness pentru întărirea abdomenului Ab Generator, în colet primiţi cadou computerul multifuncţional cu afişaj LCD, care vă este de mare ajutor în timpul antrenamentelor, deoarece înregistrează numărul exerciţiilor efectuate precum şi caloriile arse. Dar asta nu e tot, vă mai surprindem cu un cadou, o broşură cu sfaturi de alimentaţie, precum şi un caiet cu modul în care trebuie să efectuaţi exerciţii! PREŢ IMBATABIL, Livrare Gratuită ! Aparatul fitness AB Generator este o super investiţie pentru sănătate! Având în vedere că se apropie sezonul rece când ne mişcăm mai puţin, şi sărbătorile de iarnă când punem câteva kilograme pe noi, acum puteţi achiziţiona Ab Generator cu toate accesoriile la numai 399 RON. Folosind Ab Generator doar 5 minte pe zi, veţi obţine rezultate spectaluloase în doar câteva săptămâni! NU ezitaţi, comandaţi acum şi profitaţi de livrare gratuită!
COMANDA AICI





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu