luni, 19 decembrie 2016

Aparat 5in 1 Wellneo Beauty Pro Pret si Pareri

Aparat 5in 1 Wellneo Beauty Pro Pret si Pareri


Singurul set de infrumusetare de care vei avea nevoie
Iti va placea setul Wellneo Beauty Pro 5 in 1 inovator si practic, este tot ce iti va trebui pentru o intretinere personala de efect. Cu acest uimitor produs 5 in 1, vei avea:
1 Picioare netede
2 Subrat fara par
3 Picioare fara bataturi
4 Par tuns/trimmat
5 Unghii cu luciu natural si sanatoS
Infrumuseteaza-te din cap pana in picioare
Piele neteda ca matasea - nu mai este un vis! Cu Wellneo Beauty Pro 5 in 1 poti avea totul in confortul casei tale, la pret minim!
Bucura/te de confort si timpul economisit: gata cu lamele de unica folosita sau spuma de ras, gata cu arsurile de pe piele din cauza cerii fierbinti, gata cu timpul si banii cheltuiti la saloanele de infrumusetare!
5 functii separate intr-un singur set practic la pret de unul singur!
Beauty Pro 5 in 1 este proiectat special pentru cea mai stricta igiena gratie celor 5 functii separate care se combina intr-o singura unitate compacta.
Arata-ti picioarele purtand slapi si sandale
De acum nu mai ai de ce sa eviti sandalele , slapii sau pantofii ce au calcaiul la vedere! Poti sa iti arati picioarele netede si moi oriunde si oricand! Pila pentru bataturi actioneaza eficient si fara efort pentru a pili pielea moarta, pielea uscata si bataturile aspre de pe picioare, lasandu-ti pielea neteda ca matasea.
*CADOU* 5 accesorii suplimentare in setul de manichiura/pedichiura
Scurteaza, lustruieste si modeleaza unghiile intr-o clipa cu setul de manichiura/pedichiura ideal pentru intrebuintare atat pe unchiile naturale, cat si cele din acril. Mentine pielea mainilor si a picioarelor moale si matasoasa cu atasamentul de indepartare a pielii intarite si a cuticulelor.
Ajutorul tau indispensabil pentru eliminarea parului
Bucura-te de avantajele apartului multifunctional Wellneo Beauty Pro 5 in 1: este reincarcabil, are autonomie mare, poate fi folosit fara cablu si este dedicat atat femeilor, cat si barbatilor.
Elimina parul rapid si cu usor de pe picioare, antebrate si din zonele mai delicate, cum ar fi axila. Face pielea neteda ca matasea. La o intrebuintare regulata, parul creste mai subtire, mai incet si mai moale.
Acest atasament special pentru un tuns gentil este proiectat pentru cea mai buna performanta in  tunderea si modelarea parului pentru un aspect aranjat si frumos. Barbatii pot aleage dintre 3 setari de lungime diferite pentru a obtine aspectul dorit. Lama din otel inoxidabil mentine pielea neteda si curata.
Designul modern o face sa fie perfecta pentru voiaj
Foloseste Wellneo Beauty Pro 5 in 1 oriunde si oricand doresti. Poate fi folosit fara cablu - este reincarcabil, avand o unitate principala compacta perfecta pentru calatorie si extrem de usor de pus in bagaj.
Cum functioneaza
Usor de intrebuintat - incarca, ataseaza, apasa si incepe
Wellneo Beauty Pro 5 in 1 se incarca usor cu adaptorul de alimentare inclus. Trebuie doar sa alegi un atasament (epilator, aparat de ras, aparat de tuns, manichiura/pedichiura, pila pentru inlaturarea pielei ingrosate) si sa apesi butonul pornit/oprit pentru a efectua actiunea dorita.
Compact, se poate purta in poseta
Acest dispozitiv compact elimina usor si eficient pana si cele mai scurte si subtiri fire de par pentru efect de durata si include toate accesoriile de care ai nevoie pentru o igiena personala perfecta. Design mic si compact - perfect pentru acasa si in calatorie.
Date tehnice:
marimea produsului: 16 cm
greutatea produsului: 0,35 kg
Putere electrica: 3 V
Setare de viteza: 1 nuvel de viteza pentru fiecare functie
Setul include:
1 x unitate principala Wellneo Beauty Pro 5 in 1
1 x pila pentru bataturi
1 x aparat de ras + trimmer
1 x epilator
1 x trusa manichiura/pedichiura
1 x perie de curatare

1 x adaptor electric
Comanda cu incredere Aparatul5in 1 Wellneo Beauty Pro pe www.top-shop.ro la incredibilul pret de 99,00 lei, redus de la 149:00 lei




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu