duminică, 25 decembrie 2016

Saltea Golden Line Dormeo Pret si Pareri

Bucura-te de o saltea confortabila, de inalta calitate, cu husa matasoasa care atrage atentia tuturor! Aceasta saltea va revolutiona modul in care dormi datorita stratului sau generos de spuma cu memorie termoreglabila si a nucleului reversibil cu 3 zone de comfort care iti permit sa iti alegi duritatea preferata. Iar pentru ca tu sa fii sigur ca dormi intr-un mediu uscat si proaspat, salteaua beneficiaza de protectie Clean Effect si sistem de aerisire Air X pe laturi permitand aerului sa circule liber.



Vei avea un somn de nota 10 pe salteaua de ultima generatie care imbina toate nevoile tale.

Golden Line de la Dormeo iti prezinta saltele de calitate cu un design unic, conceputa special pentru ca tu sa ai un somn mai bun si mai confortabil.

Dormeo Golden Line iti atrage atentia datorita husei sale stralucitoare, anti-bacteriene si anti acarieni de un auriu superb si iti ofera un confort si aspect pur si simplu extraordinar. Salteaua dispune si de o panglica aplicata pe colturi cu aspect matasos care ii confera saltelei o nota deosebita.

Strat generos de spuma cu memorie si Ecocell ferm - o combinatie absolut sigura pentru un somn confortabil

Pentru a-ti asigura confortul si in acelasi timp sustinerea de incredere, aceasta saltea cu 3 zone de confort este fabricata din materiale de ultima generatie:

Ecocell, spuma elastica permanenta - acestea se adapteaza contururilor corpului tau si iti ofera o sustinere corecta si ferma
Ai sentimentul ca luxul te rasfata si esti invaluit mereu in si mai mult confort datorita unui strat gros de 3 cm de spuma cu memorie integrat si care captuseste suprafata saltelei. Se muleaza perfect corpului tau, oferindu-ti un mediu de dormit personalizat. Atunci cand dormi pe ea vei avea sustinerea perfecta fara a resimti fenomenul de anti-presiune asupra muschilor si structurii osoase.
Nucleu reversibil cu o parte moale si o parte ferma - O alegere buna de fiecare data

Salteaua Golden Line dispune de nucleu reversibil astfel incat iti poti alege partea preferata de saltea - mai ferma ori mai moale - in functie de necesitatile tale

Produsele Golden Line Dormeo - calitate de top ce se imbina cu un aspect luxos si elegant!

Beneficii:

Nucleu reversibil cu trei zone de confort cu o parte mai ferma si una mai moale
suprafata captusita cu 3 cm de spuma cu memorie pentru un plus de confort in timpul odihnei
Plasa din material AirX System din care sunt confectionate laturile saltelei pentru mai multa ventilare si prospetime
Prevazuta cu 4 manere pentru o mai buna manevrabilitate
Husa aurie cu protectie CleanEffect impotriva bacteriilor si acarienilor
Panglica aplicata pe colturi cu aspect matasos
Ambalata in vid
3 zone de confort si perforatii verticale atat pentru prospetime cat si pentru sustinere ideala

In timp ce dormi, ai nevoie de o sustinere de incredere si de o buna ventilare pentru a evita transpiratia si supraincalzirea. Pentru a asigura toate acestea salteaua are:

3 zone perforate vertical pentru a asigura respiratia pielii, o buna ventilare si un mediu de dormit proaspat. De asemenea, aceste 3 zone de confort imbunatatesc calitatea somnului fiind adaptate partilor mai usoare sau mai grele ale corpului.
Ecocell, datorita structurii sale celulare tridimensionale, asigura o circulare eficienta a aerului oferind totodata cateva puncte excelente de adaptabilitate.
AirX System de pe laturile saltelei permite circularea aerului, pastrand intotdeauna suprafata de dormit proaspata si uscata.
Protectie impotriva acarienilor o veste buna pentru persoanele predispuse la alergii

Pentru protectia suplimentara a saltelei, am impregnat husa cu protectie CleanEffect, ceea ce confera saltelei protectie impotriva acarienilor, bacteriilor si mirosurilor neplacute. In acest fel vei dormi intr-un mediu curat si proaspat.

Igiena suplimentara este asigurata de husa care se poate spala si indeparta complet - poate fi curatata chimic.
Comanda cu incredere Salteaua Golden Line Dormeo pe www.dormeo.ro la incredibilul pret de 1.199 lei si primesti CADOU Pilota 4 Anotimpuri.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu