luni, 26 decembrie 2016

Platinum Fantastic Results - Set ingrijire auto 1+1 Pret si Pareri

Încă tot este scumpă curăţarea maşinii la spălătoriile auto? Nu sunteţi satisfăcut de rezultat? În plus periile aspre rotative încet dar sigur atacă luciul maşinii? Şi dumneavoastră doriţi să strălucească caroseria, jenţile, barele de protecţie? Doriţi un parbriz curat fără să consumaţi sute de litri de apă şi ore întregi de muncă obositoare?

Din acest motiv am dezvoltat sistemul de curăţare Platinum Ultimate Care, care pătrunde în pori, oferă o curăţenie strălucitoare şi o protecţie maximă fără a folosi apă pentru curăţarea în profunzime. Mai mult de un milion de cumpărători mulţumiţi! După 2 ani de cercetări intense, echipa de cercetători a revenit cu revoluţionarul Platinum Fantastic Results conceput cu o nouă şi fantastică formulă pentru curăţare şi îngrijire auto.

Compoziţie nou nouţă!
Platinum Fantastic Results se prezintă cu o compoziţie complet nouă. Mulţumită componentelor noua formulă, asigură o strălucire maximă, o curăţarea mult mai uşoară, iar rezultatul constă într-un luciu mult mai puternic şi mult mai durabil, care poate proteja cel puţin de două ori mai eficient maşina. De acum în mod ecologic puteţi curăţa şi da strălucire caroseriei, parbrizului, jantelor, barei de protecţie, fără a folosi apă, într-o singură etapă de lucru, pentru ca maşina dumneavoastră să fie ermetic protejată împotriva efectelor extreme.

Luptaţi împotriva murdăriei!
În defectele microscopice se pătrunde şi se prinde murdăria. Platinum Fantastic Results curăţă mult mai eficient aceste impurităţi microscopice le face inofensive, le anihilează, fără a afecta luciul. Este rezistent la ploi puternice, zăpadă, căldura toridă, etc. Noul Platinum formează un strat de protecţie special! Şi apa se prelinge frumos de pe el. De acum maşina dumneavoastră poate fi curată şi poate străluci luni întregi!

Protejaţi-vă luciul maşinii împotriva razelor solare!
Protejaţi-vă luni întregi cu Platinum Fantastic Results maşina de razele soarelui, a radiaţiile UV precum şi a oxidărilor. Fără acest minunat nou produs, maşina dumneavoastră ar deveni fără luciu în timp foarte scurt! Excrementele de păsări cu efect acid, murdăria persistentă produsă de insecte, nu mai au nici o şansă cu noua formulă a revoluţionarului Platinum Fantastic Results!

ATENŢIE! Dacă comandaţi acum setul Platinum Fantastic Results, în colet veţi primi două seturi complete Platinum Fantastic Results, împreună cu următoarele accesorii practice:
1 x 500 ml Platinum Fantastic Results
1 x 500 ml Platinum Fantastic Results GRATIS
2 x 100 ml Platinum Fantastic Protect GRATIS
2 x 100 ml Platinum Fantastic Clean GRATIS (pentru îngrijire auto şi textile)
2 x Lavete cu microfibre Platinum GRATIS
Comanda cu incredere Platinum Fantastic Results doar pe www.mediashoptv.to la incredibilul pret de 149,00 lei.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu