luni, 26 decembrie 2016

Lenjerie 3 Buc Ellipse Dormeo Pret si Pareri

Lenjerie de pat completa, moderna si eleganta creata din bumbac 100% si disponibila in 3 combinatii de culori atent selectionate, conform ultimelor tendinte in materie de design interior.

Foloseste-o ca pe o patura usoara si calduroasa in timpul iernilor friguroase

Moale si eleganta, cuvertura Dormeo Ellipse a fost creata pentru a-ti oferi senzatiile exceptionale de confort si caldura. Aceasta cuvertura multifunctionala aduce o alta dimensiune dormitorului tau – este calduroasa, usoara si frumos decorata si ofera stil si eleganta ambientului.

Cuvertura Dormeo Ellipse aurie este creata din bumbac satinat 100%, este durabila in timp si este moale, matasoasa si foarte placuta la atingere.

Cuverturile albastre, gri sau cele roz sunt create din bumbac 100% pentru a-ti oferi un somn confortabil, calduros si pufos pe intreaga durata a noptii.

Materialele naturale iti ofera un somn placut, ca in puf

Cuvertura pufoasa si confortabila este creata din bumbac 100% cu interior din fibre sintetice care iti ofera caldura si moliciune pe durata somnului atat ziua cat si noaptea.

Cuvertura in doua culori, pe o parte mai deschisa iar pe cealalta mai inchisa este solutia 2in1 pe care o poti folosi pentru a crea diferite aranjamente care sa se potriveasca dormitorului tau, iar modelul ellipse aduce un plus de stil camerei.

h3>O poti combina cu setul de cearsafuri Dormeo Ellipse pentru a avea un pat frumos decorat si la moda.

Fetele de perna si cearsaful pentru pilota sunt decorate cu frumoasa broderie ellipse pe ambele parti si au cate un fermoar practic pentru a face infatatul si desfatatul cat mai usoare.

Modelul quilted ellipse modern este pe toata suprafata cuverturii si ofera un farmec aparte. Cuvertura Dormeo Ellipse este disponibila in 4 combinatii frumoase de culori:

auriu,
albastru,
gri,
roz.
Un cadou ideal in anotimpul rece, impachetat elegant

Cuvertura Dormeo Ellipse este livrata intr-o cutie pentru cadouri eleganta, facuta din carton de inalta calitate, a carui capac se inchide magnetic.
Comanda cu incredere Lenjerie 3 Buc Ellipse Dormeo pe www.dormeo.ro la incredibilul pret de 189 lei redus de la 309 lei.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu